Cea mai scumpă sticlă de vin din lume poate fi cumpărată dintr-un aeroport. Află cât costă

Cea mai scumpă sticlă cu vin poate fi cumpărată din extravagantul aeroport Dubai şi, fireşte, nu este pentru buzunarele oricui. Sticla cu preţioasa băutură costă aproape 200 de mii de dolari, iar ţara de origine este Franţa. Sticla este una specială şi conţine 12 litri de vin produs la celebrele podgorii din Bordeaux.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 09:38
Cea mai scumpă sticlă de vin din lume poate fi cumpărată dintr-un aeroport. Află cât costă

O sticlă cu Chateau Margaux, din 2009, este cea mai scumpă pusă vreodată în vânzare, cu un preţ de 195.000 de dolari.

Citeşte şi Cum arată cea mai scumpă locuinţă din New York GALERIE FOTO

Într-un magazin de pe aeroportul Internaţional Dubai se află 3 sticle de Chateau Margaux din 2009, numai bune pentru a încânta papilele gustative ale vreunui miliadar, potrivit HuffingtonPost.

Sticlele sunt şi ele ieşite din comun. Se numesc Balthazar, iar într-o sticlă încap 12 litri de vin. A fost prima oară când prestigiosul producător Bordeaux a îmbuteliat astfel de sticle, 6 la număr, şi doar 3 au fost puse în vânzare.

Iar cine cumpără o astfel de sticlă mai câştigă ceva, pe lângă vinul deosebit. Un zbor gratuit, la business, tocmai la Bordeaux, pentru un tur privat al podgoriei şi renumitelor pivniţe, dar şi o cină cu cel care face aceste vinuri. Acesta este cel mai scump vin de vânzare într-un magazin. La licitaţii s-au vândut şi vinuri mai scumpe. De exemplu, o sticlă de Screaming Eagle din 1992 a fost achiziţionată cu o jumătate de milion de dolari.

Cel mai SCUMP apartament scos la vânzare în România. Cum arată şi cât costă GALERIE FOTO