Cel mai bun plan nutriţional pentru vară. Slăbeşte inteligent şi sănătos

Dacă dieta ta nu dispune de acele alimente care să determine o ardere rapidă a grăsimilor vei observa că proiectul, referitor la pierderea a câtorva kilograme care s-au acumulat în plus, nu se va incadra în perioada pe care ţi-ai propus-o.

RomaniaTV.net
12 mai 2014, 06:45
Cel mai bun plan nutriţional pentru vară. Slăbeşte inteligent şi sănătos

Si pentru ca perioada concediului se apropie este cazul sa urgentezi rezolvarea acestei probleme si sa incluzi in planul tau nutritional cateva alimente care vor permite organismului sa distruga depozitele de grasime in cel mai scurt timp posibil.

Secretul unei siluete fara cusur sta in combinarea unei diete sanatoase cu efectuarea zilnica a catorva exercitii simple, de rutina.

Citeşte şi Dieta rapidă: Slăbeşti cinci kilograme într-o săptămână

Referitor la alimentatie este bine sa optezi pentru acele alimente care determina o ardere rapida a grasimilor. Diferite fructe, legume si produse lactate pot stimula functionarea metabolismului tau, ajutand organismul sa arda caloriile mult mai usor. Fa o schimbare radicala in stilul tau de viata, invata sa te folosesti de acele produse alimentare care-ti asigura un plan nutritional adecvat, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Varza

Aceasta leguma miraculoasa, la indemana tuturor, contine fier si calciu, dar si vitaminele K, A, si C. Cei care doresc sa asigure organismului antioxidantii necesari unei bune functionari a metabolismului o pot folosi in diverse salate delicioase sau isi pot rasfata papilele gustative cu cate o portie de varza prajita. De asemenea, o pot include in diferite preparate care au in compozitie si acest ingredient.

Vezi şi Dieta minune: Slăbeşte mâncând cartofi prăjiţi. Nu e glumă

Cartofii dulci

Exploreaza efectul magic al cartofilor dulci, deosebit de eficienti in arderea grasimilor. Numerosi nutritionisti situeaza cartofii dulci in randul celor mai revolutionare alimente care favorizeaza pierderea kilogramelor in plus. Aceste alimente pot fi digerate destul de lent si, prin urmare, vor oferi acel sentiment de satietate benefic in situatia in care-ti doresti o silueta perfecta.

Continuarea pe Lyla.ro.