Cel mai în vogă manelist al momentului, la un pas să bată palma cu Pro TV. „Manelistul cu Ferrari” ar urma să participe într-un reality show reintrodus în grila de programe după șapte ani de pauză

Vizualizările-record pe care Bogdan de la Ploieşti le are pe YouTube i-au convins pe şefii Pro TV că ar fi o achiziţie bună pentru trustul media, în contextul în care postul vrea să reintroducă în grilă un reality show care făcea furori în urmă cu şapte ani.

02 iul. 2022, 09:42
Cel mai în vogă manelist al momentului, la un pas să bată palma cu Pro TV. „Manelistul cu Ferrari” ar urma să participe într-un reality show reintrodus în grila de programe după șapte ani de pauză

Este vorba despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cu care Pro TV  vrea să spargă audienţele începând din toamnă. Bogdan de la Ploiești este în negocieri avansate cu trustul media pentru a concura în respectivul reality show, spun sursele cancan.ro

Cel mai în vogă manelist al momentului, la un pas să bată palma cu Pro TV

Impresionaţi de numărul mare de vizualizări pe care manelistul le adună la fiecare melodie, şefii Pro TV l-au chemat la discuţii. Acesta nu ar fi semnat încă un contract, dar discuţiile sunt avansate, astfel că semnătura ar putea veni în scurt timp, potrivit aceloraşi surse.

Bogdan de la Ploieşti, supranumit „manelistul cu Ferrari”, a reușit să surclaseze artiști cunoscuți din țara noastră, vizualizările clipurilor sale însumând cifre impresionante, de ordinul zecilor de milioane. Tânărul câştigă atât de bine încât şi-a permis să-şi cumpere un Ferrari.

Citeste si Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Ce a pățit celebrul manelist VIDEO

Sursele cancan.ro spun că manelistul ar fi fost destul de greu de convins să participe la show-ul Pro TV, dar şefii postului ar fi reuşit să-l convingă de faptul că are potențial de câștigător.

Pro TV și-ar dori să dea lovitura pe piață cu reality show-ul scos din grilă în urmă cu şapte ani, luptându-se la „cuțite” cu Antena 1, care pune la bătaie emisiunea „America Express”.

Potrivit aceloraşi surse, șefii PRO ar avea și alte propuneri pentru Bogdan, în cazul în care discuțiile pe acest proiect nu vor da roade.

Bogdan de la Ploieşti, condamnat pentru consum de substanţe interzise

În vara lui 2019, Bogdan de la Ploieşti a fost prins în trafic în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Manelistul conducea un Porsche, pe Bulevardul Mamaia din Constanța, dinspre Năvodari, când a fost oprit de un echipaj de poliţie. Probele prelevate au arătat că tânărul consumase atât marijuana, cât și cocaină.

Cântărețul a primit un an de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de doi ani, după ce a semnat un acord de recunoaștere a faptelor.

Citeste si Suma uriașă pe care manelistul Bogdan de la Ploiești o percepe la nunți și botezuri. Programul lui artistic durează doar 45 de minute