Cel mai mare CUTREMUR al omenirii se apropie! Iată profeţia

Publicat: Joi, 11 Septembrie 2014 18:06 // Actualizat: Marţi, 16 Septembrie 2014 13:28 // Sursa: romaniatv.net

Profeţia care descrie momentul apocaliptic a fost făcută de către o călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea!

Hildegard von Bingen a fost fiica lui Hildebert și Mechthild, o familie de edelfrei (nobili care se supuneau numai regelui sau împăratului). A fost al zecelea copil al familiei, aceasta primindu-și educația într-o mănăstire benedictină condusă de Jutta von Sponheim. După moartea acesteia, în 1136, Hildegard este aleasă în locul ei, eveniment conform viziunii din tinereţe.

Mircea Radulian: CUTREMURELE MICI eliberează din energia din zonă şi mai pot amâna un CUTREMUR MARE

Dorind să uşureze viaţa adepţilor, aceasta stabileşte reguli de alimentație mai puțin severe, iar timpul de rugăciune și a liturghiilor este scurtat, stârnind, desigur, numeroase controverse.

Cum toată viaţa i-a fost călăuzită de visele avute, aceasta hotărăşte să pună pe hârtie toate mesajele transmise de Dumnezeu, aşa cum spunea ea. Astfel, ia naştere Liber Scivias Domini ("Cunoaşterea drumurilor Domnului"), pe care o scrie în descursul unui deceniu. Cu acordul Papei, aceasta reuşeşte să îşi publice viziunile. Una dintre acestea se referă la un cutremur teribil:

"Va veni un timp când conducătorii și popoarele vor respinge autoritatea Papei. Unele țări vor prefera proprii conducători ai Bisericii în loc de Papă. Imperiul german va fi divizat.Proprietăţile Bisericii vor fi împărţite, preoții vor fi persecutați. După nașterea Antihristului, se vor propovădui doctrine false, iar creștinii vor îndoieli privind credința lor catolică. În acea perioadă, când Antihristul se va naște, vor fi multe războaie și ordinea va fi distrusă pe pământ. Erezia va fi agresivă și ereticii vor predica erorile în mod deschis, fără reținere. Spre sfârșitul lumii, omenirea va fi purificată prin mari suferințe. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cler, care va fi jefuit de toate bunurile. Când clerul va adopta un mod simplu de viață, condițiile se vor îmbunătăți. În acest moment, ca o pedeapsă pentru păcatele lor, Biserică va încerca o rezistența armată, simțind nici o preocupare pentru moartea corpurilor lor. Un vânt puternic va crește în nord, o ceață grea și densă de praf de divin va umple gâtul și ochii tuturor, astfel încât, de frică, vor înceta sălbăticia. Apoi, prin poporul creștin, Sfântul Dumnezeirii va trimite semne și minuni, ca în timpul lui Moise. Ca urmare, un număr mare de păgâni se vor alătura creștinilor în adevărata credință și vor spune: "Dumnezeul creștinilor este Dumnezeu adevărat, pentru că minunile s-au petrecut printre creștini".

Cutremurul, cu magnitudinea de 4,8 pe Richter, produs miercuri seara, s-a simţit şi în zona Capitalei.

"Vor fi doar câţiva bărbaţi rămași, şapte femei vor lupta pentru un singur om, care-i vor spune: "Căsătoreşte-te cu mine şi alungă-mi ruşinea". Pentru că în acele zile, va fi o rușine pentru o femeie să fie fără copil. "Înainte de a veni Cometa, multe națiuni vor fi lovite de o mare foamete. Mare națiune din Ocean, locuită de oameni de diferite triburi, va fi lovită un foarte mare cutremur, furtuni şi valuri uriaşe"încheie călugărita marea sa viziune.

Vezi şi HARTA RISCULUI în caz de CUTREMUR. Află cât de periculoasă e zona în care locuieşti

loading...
10 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cutremur Hildegard von Bingen profetie cutremur
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 sep 08:07
Răspunde | Votează email 0 email
LIVIU
Oferta locuri de munca legale!
Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar!
Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
13 sep 12:46
Răspunde | Votează email 7 email
Bibi
Pai astea s-au intamplat deja. acum 900 de ani. Mai putin chestia cu Antichristul care abia in 20 septembrie isi sarbatoreste ziua de nastere si se pregateste sa bage Romania in iad din decembrie.
13 sep 08:35
Răspunde | Votează email 0 email
crina
Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
12 sep 22:13
Răspunde | Votează email 0 email
costel
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
12 sep 11:37
Răspunde | Votează email 0 email
Teodora
Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
12 sep 11:34
Răspunde | Votează email 1 email
gica
CAND A VORBIT UN EXPERT NU A FOST CREZUT DAR O PROFETIE CUM SA NU ....
12 sep 11:21
Răspunde | Votează email 2 email
gigi
MULTE DIN CELE SCRISE S-AU INTAMPLAT DEJA..LA TEMBELIZIUNILE PUTERII MIZERABILE A PSD, APAR TOATE DEZASTRELE; E NORMAL: SUNT DEZASTRUOSI!
12 sep 08:53
...situaţie în care locuinţa le-ar fi distrusă în urma producerii unei calamităţi naturale. Citeşte şi: Cel mai mare CUTREMUR al omenirii se apropie! Iată profeţia “Am hotarat sa sprijinim si anul acesta initiativa Crucii Rosii de a organiza o tabara de dezastre in Sectorul 4. Asa...
11 sep 18:25
... on September 11, 2014
Profeţia care descrie momentul apocaliptic a fost făcută de către o călugăriţă...
11 sep 18:19
...făcută de către o călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea! Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H