Cel mai periculos şi vândut produs alimentar: este consumat de milioane de copii, dar face foarte mult rău

Ai trecut la un regim vegan, așa că ai înlocuit untul cu margarină. Sau poate că ai ales margarina pentru că ai vrut să ții post. Oricare ar fi motivul pentru care ai ales acest produs, este bine să te gândești de două ori înainte de a-l mai consuma. Asta pentru că se încadrează la alimente cu potențial toxic pentru organism și îți face mai mult rău decât bine!De ce este margarina atât de nocivă? Citește mai jos!

RomaniaTV.net
26 mai 2016, 12:49
Cel mai periculos şi vândut produs alimentar: este consumat de milioane de copii, dar face foarte mult rău

Margarina este făcută din uleiuri vegetale, asta este adevărat și probabil de aceea ai ales-o ca și înlocuitor al untului. Dar este cu adevărat un înlocuitor eficient și sănătos pentru organism sau doar dă această impresie? Știi cu adevărat ce mănânci și ce intră în organism?

Mai jos, poți găsi câteva diferențe esențiale între margarină și unt, care te pot face să iei rapid o decizie în acest sens.

Citeşte şi  Cum să faci margarină la tine acasă în cinci minute. VIDEO

Margarina, pe lângă multe altele, este „plastic pe pâine”, așa a fost denumită de către specialiștii din domeniu. Este adevărat, ea conține grăsimi mononesaturate și polinesaturate, care la prima vedere, fac bine organismului și nu îl afectează cu nimic.

Cu toate acestea, margarina conține și radicali liberi, care afectează organismul și îl intoxică, îngreunând și procesul de digestie. Margarina mai conține și vitamine sintetice, spre deosebire de unt, care are antioxidanți și vitamina A. Iar vitaminele sintetice nu se pot compara cu cele naturale, asta este clar.

Citeşte continuarea pe elli.ro