Cel mai PROST hoţ din lume. A jefuit un magazin purtând o pungă de plastic TRANSPARENTĂ pe cap

Despre mulţi răufăcători se poate spune că nu au prea multă minte şi că tocmai de aceea trebuie să fure pentru a-şi câştiga existenţa, însă un hoţ din Marea Britanie parcă îi întrece pe toţi. Bărbatul a jefuit o benzinărie purtând pe cap o pungă de plastic transparentă, ceea ce, evident, nu l-a ajutat prea mult în încercarea sa de a nu fi recunoscut.

RomaniaTV.net
19 iun. 2013, 14:21

Un bărbat în stare de ebrietate a încercat să jefuiască o benzinărie din St. Austell, Cornwall, şi, cu toate că şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu putea fi identificat, a ajuns după gratii pentru doi ani.

Bărbatul de 41 de ani s-a „camuflat” punându-şi pe cap o pungă de plastic, numai că aceasta era una transparentă, aşa că nu l-a ajutat prea mult. El a fost surprins de camerele de supraveghere din benzinărie şi la numai două zile de la comiterea infracţiunii a fost recunoscut de o poliţistă care văzuse imaginile.

Identificarea complicelui său – care se prefăcuse că telefonul mobil este o armă, dar s-a făcut de ruşine când s-a activat ecranul – a fost o simplă formalitate. Cei doi au povestit în faţa instanţei că s-au „camuflat” punându-şi pe cap ce au găsit la îndemână, fără să se gândească prea mult. Iar acum vor plăti scump pentru asta, urmând să rămână închişi pentru următorii doi ani.