EXPERIMENT inedit. Sunt ALCOOLICĂ, dependentă de DROGURI şi mincinoasă. Vezi câţi bărbaţi a atras

O femeie comedian din Los Angeles, supărată pe întâlnirile online şi mesajele nepotrivite primite pe site-ul OkCupid, şi-a făcut un profil fals - o tânără de 25 de ani răsfăţată, rasistă, care îi păcăleşte pe bărbaţi să creadă că este însărcinată. Ea a vrut să verifice dacă pentru bărbaţi contează doar aspectul fizic sau şi alte trăsături ale persoanei.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 11:05

Bărbaţii au trecut peste faptul că tânăra era alcoolică, dependentă de droguri, cel mai mare fan al lui Aaron Carter şi că minţea despre sarcină, doar pentru că arăta bine la corp.

Alli Reed, persoana din spatele profilului fals, a primit 150 de mesaje în primele 24 de ore de la apariţia pe website. Ea şi-a exprimat dezamăgirea pe site-ul cracked.com.

„Bărbaţi ai lumii: sunteţi mai buni de atât. Ştiu că mulţi dintre voi nu i-aţi dat mesaj celui mai mare fan al lui Aaron Carter, dar mulţi dintre voi aţi face asta şi chiar au făcut asta. Puteţi mai mult de atât. Există femei şi bărbaţi care sunt inteligenţi, buni, oneşti şi care au o mulţime de alte caracteristici frumoase„, a spus Alli.

Ea nu a părăsit, însă, site-ul de întâlniri şi în scurt timp şi-a găsit iubitul, folosind profilul ei adevărat.