Cel puţin un rănit într-o explozie la o uzină chimică la Veneţia. Locuitorii sunt îndemnaţi să se închidă în casă

O explozie a avut loc vineri la o uzină chimică, la Veneţia, ai cărei locuitori au fost îndemnaţi să rămână în casă şi să închidă uşile şi ferestrele, relatează Reuters.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 11:53
Cel puţin un rănit într-o explozie la o uzină chimică la Veneţia. Locuitorii sunt îndemnaţi să se închidă în casă

Potrivit ziarului local Corriere del Veneto, un angajat al instalaţiei a fost rănit. Instalaţia se află în zona industrială Porto Marghera, pe continent, la câţiva kilometri de centrul istoric al Veneţiei.

Imagini care surprind un nor gros de fum negru au fost difuzate de televiziuni.

 

 

Pompierii se aflau la faţa locului, iar ambulanţe au fost trimise la intervenţie.

TAROM şi WIZZ AIR suspendă zborurile către şi dinspre Spania şi Italia

TAROM şi WIZZ AIR anunţă că suspendă zborurile către şi dinspre mai multe ţări europene, pe durata stării de alertă. Cei care şi-au luat deja bilete de avion vor primi un voucher sau banii înapoi. De asemenea, îşi pot reprograma călătoria.

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat că extinde suspendarea operării curselor pentru 14 zile către/dinspre Belgia, Austria, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Olanda şi Turcia.

Având în vedere decizia autorităţilor române din data de 14 mai 2020, ora locală 23.50, cu privire la instituirea stării de alertă pe teritoriul României, compania Tarom extinde suspendarea operării curselor pentru o periada de 14 zile către/dinspre: Belgia, Austria, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Olanda şi Turcia„, arată compania într-un anunţ publicat pe contul de Facebook.

Toţi pasagerii Tarom pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei sau pentru emiterea unui voucher la contravaloarea biletelor plătite, utilizabil pentru o călătorie ulterioară.

Pentru modificarea biletelor, vă rugăm să contactaţi Call-Center TAROM, la numărul de telefon 021.9361 sau la adresa de e-mail [email protected]„, mai arată compania.