Cele două surori răpite şi violate de prietenul familiei lor, examinate de legişti

Cele două copile din Brașov, violate de prietenul concubinului mamei lor, vor fi aduse la medicina legală pentru examinare. Micuțele vor ajunge cu mama lor. Femeia este cea care le-a dat de bunăvoie monstrului.

14 nov. 2022, 09:32
Cele două surori răpite şi violate de prietenul familiei lor, examinate de legişti

Gabriela (12 ani) şi Elena (10 ani), cele două surori răpite din Braşov şi găsite în judeţul Prahova, au fost bătute de Constantin Zapan, prietenului concubinului mamei lor, şi forţate să întreţină mai multe acte sexuale, au stabilit anchetatorii. Agresiunea a avut loc într-o parcare şi într-o pădure. Pentru a proba faptele, cele două copile vo fi duse luni la IML unde vor fi examinate de medicii legişti.

Două copile de 12 și 10 ani din Brașov au fost răpite, bătute și violate de un individ recidivist, prieten cu concubinul mamei lor. Abia după 24 de ore de tortură fetele au fost găsite pe bancheta maşinii agresorului lor, în trafic, în județul Prahova.

Elena şi Gabriela au fost preluate de către un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, fiind instituționalizate și internate în regim de urgență. Mama fetelor a fost de acord cu acest lucru. Copilele frecventau şcoala, iar familia lor nu se afla în atenţia asistenţilor sociali de la primăria comunei unde are domiciliul.

Citeşte şi: Noi detalii şocante în cazul copilelor răpite şi violate în Braşov. După au povestit toate ororile

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori din localitatea braşoveană Vama Buzăului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor.

În trecut, agresorul celor două surori a fost în puşcărie tot pentru viol. Victimă a fost tot o copilă de 12 ani. Cu toate astea, individul a fost eliberat condiționat în baza recursului compensatoriu.