Cele mai bune combinaţii ca să foloseşti ouăle rămase de la Paşte

Încă mai ai o mulţime de ouă vopsite de la Paşte şi nu îţi vine să le arunci mai ales ca sunt bune, nu? Atunci reciclează-le şi foloseste-le în alte preparate numai bune pentru masa de seară.

RomaniaTV.net
12 apr. 2018, 11:49
Cele mai bune combinaţii ca să foloseşti ouăle rămase de la Paşte

Baghetă cu pesto și ou fiert: Poți să faci un sandviș delicios care merge de minune la masa de prânz sau la cină. Folosește o bucată de baghetă pe care să o ungi cu pesto și să tai rondele de ou fiert în ea. Acest sandviș este delicios alături de o salată de roșii cherry cu puțină ceapă roșie.

Salată Nicoise: Această salată constituie o altă soluție genială ca să consumi ouăle rămase de la Paște. Ea combină ouăle fierte cu ton, cartofi și fasole verde crocantă. Ca să o prepari ai nevoie de ouă fierte, o conservă de ton în suc propriu, cartofi fierți, fasole verde fiartă, câteva măsline kalamata, roșii și frunze proaspete de salată. Stropește salata cu un dressing din muștar, ulei de măsline, oțet și usturoi ca să obții un preparat perfect pentru cină sau prânz.

Încearcă şi Sandvişuri umplute cu salată de ouă

Ouă cu roșii și curry la tigaie: Această combinație este foarte rapidă, gustoasă și merge de minune alături de o porție de orez Basmati. Trebuie doar să călești puțină ceapă, usturoi, după care să adaugi curry, garam masala, coriandru, chimen și fulgi de ardei iute ca să se întrepătrundă aromele. Apoi se pun roșiile cherry tăiate în jumătăți și se lasă la foc mic 10 minute până se înmoaie și lasă puțin sos. Se condimentează cu sare, piper și se aranjează ouăle fierte tari și tăiate în două. Se servește peste o porție de orez basmati.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.