Cele mai bune glume pe internet după apariţia fotografiei în care Ludovic Orban bea şi fumează cu miniştrii săi

Primele glume pe seama fotografiei în care Ludovic Orban fumează şi se relaxează alături de mai mulţi miniştri din Guvern, într-un biroul de la Palatul Victor, au apărut deja pe internet. Internauţii au trucat fotografia originală, aduăgând în poză personaje autohtone celebre. 

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 20:07

Imaginea care a devenit virală deja pe internet a fost publicată iniţial de Rodica Nassar, care a avut mai multe mandate de deputat din partea PSD. 

Citeşte şi: Ludovic Orban, şedinţă la Palatul Victoria cu ţigări şi alcool. Premierul şi miniştrii au lăsat măştile deoparte

În fotografie apar Lucian Bode, ministrul Transporturilor, în fața căruia se află două pahare de șampanie și o frapieră, vicepremierul Raluca Turcan cu un pahar cu bere în față, premierul Ludovic Orban, care fumează o țigară, Virgil Popescu, ministrul Economiei, cu un pahar de whisky în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, care fumează un trabuc.

Internauţii nu au stat prea mult pe gânduri şi au ediat fotografia, adăugând personaje cunoscute din România.

Primul a fost Ciprian Marica. Fotbalistul apare în prosop, într-un colţ de cameră. Recent, Marica a fost protoganistul unui scandal de proporţii, după ce mai multe imagini din vara anului 2019, în care fostul atacant a fost prins într-o cameră de hotel din Cluj cu o femeie măritată, au fost făcute publice.

În altă fotografie editată, în cameră alături de Ludovic Orban şi miniştrii săi, apare cântăreţul Adrian Minune.

Un alt internaut l-a adaugat în biroul de la Palatul Victoria, pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, care îşi face un selfie cu toţi cei prezenţi în cameră. 

Citeşte şi: Ponta, explicaţie despre poza cu dezmăţul de la Palatul Victoria. „Se uitau şi ascultau pentru că era Victor Ponta la RTV!”