Cele mai excentrice cadouri pe care le-au făcut vedetele

Au bani de nu le mai ştiu numărul şi se întrec în cadouri care mai decare mai scumpe. Iată ce daruri fac vedetele celor dragi.

RomaniaTV.net
05 aug. 2013, 09:14
Cele mai excentrice cadouri pe care le-au făcut vedetele

Tom Cruise i-a făcut cadou de nuntă lui Katie Holmes un avion Gulf Stream Jet, în valoare de 20 de milioane de dolari. Iar ea ”şi-a luat zborul” din acestă căsnicie nu după mult timp.

Victoria a primit de la soţul său, David Beckham, un colier Bvlgari în valoare de 8 milioane de dolari. Da, David este cel mai grozav soţ din lume!

David Beckham, cel mai apreciat tatic

Justin Bieber – adolescentul minune – a primit la vârsta de 18 ani o maşină electrică în valoare de peste 100 de mii de euro de la impresarul său. Cu toate astea, Bieber nu a fost prea impresionat. El primise la vârsta de 16 ani cadou de la P. Diddy un Lamborghini în valoare de aproximativ 200 de mii de dolari. Oare despre Range Rover-ul de la Usher este mulţumit?

Beyonce si reteta fericirii

Conform publicaţiei New York Post, Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad o cascadă pentru a putea să îşi construiască o casă aşa cum îţi dorea el, deasupra unei cascade. Tot ea a plătit peste 1 milion jumate de dolari pe un elicopter şi lecţii de zbor pentru soţul său.

Citeste si despre alte cadouri pe Cosmopolitan.ro.