Cele mai puternice cupluri din zodiac! Mihai Voropchievici despre nativii pe care nu ai cum să îi desparți

Compatibilitatea între zodii a fost dintotdeauna o temă fascinantă și captivantă pentru cei interesați de astrologie și relații. Totuși exista cupluri unde compatibilitatea depășește nivelul „normal”. Iată ce a dezvăluit Mihai Voropchievici.

11 dec. 2023, 12:53
Cele mai puternice cupluri din zodiac! Mihai Voropchievici despre nativii pe care nu ai cum să îi desparți
Cele mai puternice cupluri din zodiac! Mihai Voropchievici despre nativii pe care nu ai cum să îi desparți

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cuplurile puternice din Horoscopp! Compatibilitatea între zodii în cupluri este o temă fascinantă și adesea discutată în lumea astrologiei. Mulți oameni cred că semnele zodiacale pot oferi indicii despre potențialul unei relații și despre modul în care doi oameni pot interacționa împreună.

Citește și: Horoscop 12 decembrie 2023. Se deschide ultimul portal numerologic din 2023. Ce să faci și ce să NU faci ca să ai noroc tot anul grație Portalului 12/12!

În astrologie, fiecare semn zodiacal are anumite trăsături și caracteristici distincte, iar acestea pot influența dinamica unei relații. Mihai Vorocpchievici a vorbit despre car sunt cele mai puternice cupluri din zodiac.

Berbec și Pești

„Berbecul e o fire dinamică, dură și motivată. Peștii, în schimb, sunt sensibili, complecși și intuitivi. Când aceștia formează o pereche, își oferă unul celuilalt ceea ce au nevoie mai mult din ceea ce posedă ei. Așa că Peștii au nevoie de cineva stabil, iar Berbecul are nevoie de cineva care să îi reamintească lucrurile simple ale vieții. Cei doi se completează reciproc când sunt împreună, iar chimia dintre ei este incontestabilă.

Berbecul va fi întotdeauna cel care îl va adora pe nativul Pești, pentru că acesta e rezonabil, în timp ce Peștii îi vor aminti mereu Berbecului să fie nostalgic, să fie afectuos, să miroasă florile din când în când și să fie și el o fire mai boemă. Așa că nu e de mirare că acest cuplu poate dura o veșnicie, până vor dispărea florile de pe Pământ”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Leu și Balanță

„Leul este sociabil, strălucitor, iubește atenția, trebuie să fie în prim plan. Balanţa e grațioasă, prietenoasă, dar și ea dorește același lucru. Când Leul cu Balanța formează o pereche, fac cuplul perfect. Ei pot să vorbească neîncetat despre orice. Dar nu încercați chiar dacă sunteți cuplu Leu cu Balanţă să-i spuneți: «spune-mi și mie ce am spus». Să vedeți atunci că dacă te mănâncă limba să întrebi asta Leoaica ai încurcat-o că știi ce pățești.

Cei doi au atât de multe asemănări, iar personalitățile lor sunt la fel de compatibile. Leul iubește să aibă alături de el o persoană plăcută, iar Balanța este într-adevăr o persoană plăcută, dar la rândul ei e orbită de carisma Leului și astfel se potrivesc cu siguranță”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Fecioară și Vărsător

„Fecioara e atentă și muncitoare. În schimb, Vărsătorul e progresiv și original. Cele două zodii se inspiră reciproc. Când sunt împreună vor urmări documentarea în primul rând, vor asculta muzică, vor vorbi despre toate subiectele care îi interesează. Iar aceste două zodii știu exact cum să se completeze și acasă, și în societate”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici.

Gemeni și Săgetător

„Gemenii şi Săgetătorii iubesc atât de mult libertatea, dar la fel de mult și aventura. Aici se înțeleg și se completează perfect. Sunt o pereche care nu se va plictisi niciodată. Relația lor devine o călătorie de-a dreptul experimentală și experimentată totodată, de a afla mai multe unul despre viața celuilalt.

Sunt primele două zodii care iubesc să-și facă confidențe. Adică să dialogheze și despre ei, nu despre bagatele sau nimicuri. Compatibilitatea dintre aceste două semne zodiacale este atât de puternică încât nu s-ar putea destrăma niciodată”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Citește și: Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Se deschide portalul belşugului, zodia care va avea karma bună de Crăciun