Cele mai scumpe maşini ale vedetelor de la Hollywood VIDEO

Cele mai bine plătite vedete ale lumii ţin la imaginea lor. Şi cum maşinile pe care le conduc sunt importante, îşi aleg cu grijă bijuteriile pe 4 roţi. De la Paris Hilton, norocoasa moştenitoare a unei averi fabuloase, la fostul fotbalist David Beckham, sau actori celebri, toate starurile iubesc bolizii.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26

Primul în topul vedetelor cu cele mai scumpe maşini este rapperul Jay Z, aflat şi în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume. Soţul lui Beyonce şi-a ales un bolid pe măsura averii – un Maybach Exelero, care costă 8 milioane de dolari. Vehiculul de peste două tone seamănă izbitor cu maşina lui Batman, celebrul batmobil, dar nu are legătură cu acesta. Jay Z îşi etalează limuzina în propriul videoclip, Lost One.

O altă vedetă cunoscută care apare în acest top este Jerry Seinfeld, un pasionat al maşinilor de colecţie.

„Pentru mine, unul dintre cele mai interesante lucruri la o maşină este că nu ştiu ce se află dincolo de un viraj. Iar acestă maşină mă va ajuta să aflu!”, a declarat Jerry Seinfeld.

Actorul deţine una dintre cele mai impresionante colecţii de Porsche din lume, adică 46! Piesa de rezistenţă o reprezintă un Porsche 959, unul dintre cele 337 de exemplare fabricate. Bijuteria l-a costat 700 de mii de dolari dar, culmea, zace în garaj. Asta pentru că bolidul nu a întrunit testele privind emisiile de gaze!

Nicolas Cage s-a lăudat la un moment dat cu un superb Ferrari Enzo, un model fabricat în 399 de exemplare. Deşi multă vreme s-a numărat printre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, actorul a avut serioase probleme financiare, aşa că a fost nevoit să vândă supermaşina, al cărei preţ era de aproape 700 de mii de dolari.

Din lista vedetelor înstărite şi îndrăgostite de maşini nu putea lipsi Jay Leno, celebrul realizator de televiziune american. Deţine un garaj uriaş, unde a adunat o mulţime de autoturisme. Cea mai scumpă maşină pe care o deţine este un Mercedes SLR McLaren, care i-a luat din cont o jumătate de milion de dolari. Nu este singura limuzină scumpă din colecţia sa, dar este, cu siguranţă preferata lui.

„Sunt norocosul proprietar al primului SLR McLaren din Statele Unite, probabil una dintre cele mai neînţelese maşini ale tuturor timpurilor. Este un GT, o maşină sport, o combinaţie fascinantă”, a declarat Jay Leno.

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Angliei, David Beckham, a fost deseori admirat pe străzile din Beverly Hills într-un Rolls Royce Phantom Drophead. De obicei, îşi plimba cei trei băieţi cu limuzina de 400 de mii de dolari.

Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, se află pe locul 10 al acestui top. Despre ea se spune că îşi asortează maşinile cu pantofii sau rochiile. Este şi cazul unui Bentley GT Continental, un bolid de aproape 300 de mii de dolari. Motivul pentru care Paris a ales culoarea roz este unul simplu: este culoarea ei preferată şi, în acelaşi timp, este o fană înrăită a păpuşilor Barbie, încă din copilărie!


loading...