Cele mai tari aplicaţii de Crăciun pentru smartphone

De Craciun, ar fi si pacat sa nu aducem spiritul Sfintelor Sarbatori si pe ecranul smartphone-ului. Incercand sa atragem atentia asupra unor aplicatii care sa va incante in aceste zilele, Playtech.ro a creat un top al celor mai tari aplicatii de Craciun.

RomaniaTV.net
25 dec. 2012, 08:39
Cele mai tari aplicaţii de Crăciun pentru smartphone

Pentru ca divertismentul ocupa un rol important, iată un top al jocurilor, aplicatiilor umoristice si al altor alte cateva elemente de sezon pe care le poti instala pe smartphone-ul tău.

Restaurant Story Christmas

Apple iTunes

Google Play

Unul dintre multele jocuri de socializare, similare cu cele de pe Facebook este Restaurant Story. In aceasta editie de Craciun, pe langa faptul ca incearca sa trezeasca in voi spiritul Craciunului, prin diverse preparate de sezon, are si cateva elemente de management de restaurant. Cum este si normal, jocul este foare simplu de jucat si creeaza dependenta. Problema? Din pacate anumite upgrade-uri si cateva elemente din joc implica sa cheltuiti bani reali. Cu un pic de rabdare puteti ocoli fara probleme aspectul financiar al jocului, totul este sa aveti timp sa petreceti in fata ecranului. In alta ordine de idei, Restaurant Story Chrismas este un joc gratuit pentru fanii FarmVille, Mafia Wars sau Restaurant City.

Citeşte mai multe pe Playtech.ro