Angajări Lidl 2024. Salarii de 6.850 de lei, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Lidl Romania este recunoscuta si anul acesta drept o companie care le ofera angajatilor sai un mediu de lucru atractiv si joburi stabile

23 feb. 2024, 18:29
Angajări Lidl 2024. Salarii de 6.850 de lei, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Lidl România vrea să fie şi în 2024 un angajator de top, astfel că are oferte cu salarii atractive. Conform anunţurilor publicate, se oferă aproape 7.000 de lei brut, plus alte beneficii cum ar fi tichete de masă, sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit şi program flexibil. (vezi foto mai jos). Pentru enrtry level, salariul în diverse oraşe porneşte de la 4-600- 5.000 de lei, plus alte beneficii care se negociază individual.

Vezi lista completă de joburi la Lidl

În 2023, vânzătorii cu normă întreagă sunt recrutaţi de Lidl Romania pe venituri medii brute lunare de 6.150 de lei în Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi pe venituri medii brute de 5.700 de lei în Oradea, Făgăraş, Bacău, arată o statistică făcută de Economica.net pe baza anunţurilor de recrutare ale retailerului german.

Cum îşi atrage Lidl viitorii angajaţi cu întrebări şi răspunsuri strategice:

Ce înseamnă o carieră la Lidl?
O carieră la Lidl înseamnă și siguranța unui job stabil, și șansa de a evolua în fiecare zi.

#noiLidl știm că putem crește doar împreună cu fiecare membru al echipei noastre. De aceea, le oferim tuturor colegilor noștri șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim constant în formarea și dezvoltarea lor, pe toate planurile. Fie că lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună.

La Lidl, știm ce contează cu adevărat și ținem cont de asta în fiecare zi. Contează pe noi pentru tot ce contează!

Contează pentru un job sigur
Credem că stabilitatea e o condiție esențială pentru performanță. De aceea, #noiLidl, le oferim colegilor noștri un job sigur, într-o echipă în care fiecare membru are un rol important.

Supermarketul românesc care le dă bătăi de cap marilor retaileri. Are preţuri mai mici decât Lidl, Kaufland, Profi şi Carrefour
99% dintre cei peste 12.000 de colegi din echipa Lidl au contract pe perioadă nedeterminată și aproape 1000 dintre ei sunt alături de noi din 2011, când am intrat pe piața din România.*

Contează pe noi să crești și în pregătire, nu doar în vechime
Investim constant în formarea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziție sau experiență. Astfel, orice coleg din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta carieră împreună cu Lidl, inclusiv prin promovarea pe poziții de management.

Anual, echipa Lidl participă la peste 450.000 de ore de training.*

Contează pe noi pentru oportunități egale și respect pentru diversitate
Asigurăm un sistem de salarizare echitabil și nediscriminatoriu pentru toate rolurile din cadrul companiei și oferim oportunități egale tuturor celor care își doresc să crească alături de #noiLidl, indiferent de vârstă, gen, poziție sau experiență.

Peste 50% dintre colegii cu funcție de conducere din echipa Lidl sunt femei.*

Contează pentru beneficii clare, nu doar responsabilități clare
Știm cât de important e să fii motivat nu doar de un mediu de lucru prietenos și dinamic, ci și de un pachet salarial și de beneficii cu adevărat atractiv. De aceea, pentru #noiLidl, remunerația și beneficiile oferite rămân aspecte importante, și în consecință, revizuim an de an întregul pachet de compensații și beneficii, astfel încât să fie cu adevărat valoroase pentru colegii noștri – de la asigurare privată de sănătate, la zile în plus de concediu în funcție de vechime, până la diverse bonusuri garantate.

Contează că ai și colegi de treabă, nu doar treabă
Contează pe #noiLidl să faci parte dintr-o echipă pe care te poți baza, în care poți crește și de la care poți învăța în fiecare zi. Credem în puterea unei echipe unite și a unui mediu de lucru în care fiecare dintre colegii noștri să se simtă apreciat și susținut.

Pe lângă pachetele salariale peste media pieței și condițiile foarte bune de muncă, oportunitatea de a construi o carieră în companie indiferent de poziție sau departament are un rol substanțial în poziționarea companiei drept unul dintre cei mai dezirabili angajatori din România.

Mai mult, anul acesta, Lidl a obținut această certificare și la nivel european, dar și în toate țările în care are magazine.

În fiecare an, Institutul independent Top Employers Institute certifică cei mai buni angajatori din lume. Lidl România este certificat ca fiind un angajator de top pentru a opta oară consecutiv și se numără printre cei mai buni angajatori din România. Anul acesta Lidl a obținut punctaje maxime și aproape de maxim la mai multe categorii. Punctajul de 100% a fost obținut în arii precum Strategia de Business, care atestă importanța politicilor și strategiilor de resurse umane în strategia generală a companiei, dar și a comunicării strategiei organizaționale într-un mod transparent tuturor grupurilor de angajați, oferindu-le posibilitatea de a oferi feedback. În aceeași măsură a fost evaluat și indicatorul Etică și Integritate, unde Lidl a obținut tot un punctaj de 100%. Rezultatul confirmă responsabilitatea pe care Lidl și-o asumă față de angajați, prin modul în care asigură respectarea drepturilor privind remunerația, programul de lucru și oferirea de șanse egale tuturor membrilor echipei, indiferent de sex, vârstă, naționalitate sau apartenență la un anumit grup social.

Rezultate excepționale au fost înregistrate și la categoria denumită de Top Employer Brand de angajator, unde Lidl a obținut un scor de 99,44%. De-a lungul timpului, compania și-a îmbunătățit constant strategia de recrutare și de selecție, concentrându-se pe îmbunătățirea experienței oferită candidaților, încă din etapa de aplicare până la angajarea propriu-zisă. În plus, pentru a atrage cele mai potrivite talente în companie, Lidl și-a adaptat cu consecvență politicile și procesele de HR la contextul pieței – de exemplu prin prezența puternică a brandului pe rețelele sociale și nu numai.

Mai mult, în 2024, Lidl a primit pentru prima dată renumita certificare Top Employer în toate cele 31 de țări în care are magazine și a primit, de asemenea, certificarea „Top Employer Europe” pentru a șaptea oară.

„Mă bucur că anul acesta Lidl a fost desemnat Top Employer în toate țările în care suntem prezenți, dar mai ales, că Lidl România a obținut această certificare pentru al optulea an consecutiv. Faptul că, în urma unui proces de audit riguros, obținem această certificare de atât de mult timp, arată efortul și angajamentul nostru susținut de a fi cea mai bună alegere pentru toți colegii din companie. Pentru noi, Lidl, este foarte important că oferim joburi stabile și, totodată, creăm cel mai bun mediu de lucru în care toți colegii se bucură de oportunități de dezvoltare, beneficiile muncii în echipă și de avantajele care vin odată cu munca într-o echipă înalt performantă ”, spune Ionela Sulugiuc, Director Național de Resurse Umane Lidl România.

Companiile care sunt certificate de Top Employers Institute ca Angajatori de Top și-au luat angajamentul de a pune oamenii în centrul activității de business și de a le oferi angajaților un mediu de lucru excepțional. Institutul Top Employers analizează companiile pe baza informațiilor furnizate de acestea în cadrul unui chestionar ce privește cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. Acesta are la bază 20 de criterii de evaluare, structurate în 6 categorii, și evaluează aspecte precum managementul resurselor umane, mediul de lucru, procesul de recrutare, oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților, bunăstarea angajaților și diversitatea & incluziunea la locul de muncă.

Lidl a montat sisteme antifurt pe pachetele cu cârnați de Pleșcoi. Un produs adorat de milioane de români în oferta Lidl de luni, 5 februarie
Lidl a montat sisteme antifurt pe pachetele cu cârnați de Pleșcoi. Un produs adorat de milioane de români în oferta Lidl de luni, 5 februarie
Pentru Lidl, un mediu de lucru atractiv înseamnă că angajații se pot dezvolta în permanență în funcție de potențialul lor, precum și o relație echilibrată între viața profesională și cea privată.

David Plink, directorul general al Institutului Angajatorilor de Top, spune: „Vremurile excepționale scot la iveală ce este mai bun în oameni și organizații. Și asta este ceea ce am văzut anul acesta în programul nostru de certificare pentru Angajatori de Top 2024: performanțe excepționale ale angajatorilor de top certificați. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea angajaților lor. În acest fel, ei contribuie împreună la dezvoltarea piețelor muncii. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim grupul din acest an al angajatorilor de top centrați pe oameni: Angajatori de Top 2024″.

Luca versus Petru, unde se plătește mai bine? Ce salarii primesc vânzătorii angajați la aceste simigerii și ce beneficii au

LUCA 

– Luca este unul dintre cele mai mari și importante lanțuri de simigerii din țară. Salariul unui vânzător aici nu este de neglijat și, având în vedere că experiența nu este necesară, cei care ajung să ocupe un astfel de post pot considera că au tras lozul cel mare.

Recent, pe platformele pentru joburi din România au fost publicate mai multe anunțuri de angajare la patiserie. Candidatul ideal pentru postul de vânzător trebuie să fie o persoană comunicativă, cu zâmbetul pe buze, orientată către client, să fie pozitivă și implicată, să se descurce cu munca individuală și în echipă și să aibă atenție distribuitivă.

Citește și: Pare ireal ce conțin produsele de la Luca. Cei mai mulți români sunt clienții simigeriei chiar dacă nu știu acest aspect

În responsabilitățile angajatului intră:

  • Promovarea si vanzarea produselor, oferind clientilor intr-un mod amabil toate informatiile necesare despre acestea;
  • Abilitati de lucru cu casa de marcat si sisteme de marcare;
  • Participarea la stocul zilnic;

Potrivit unui anunț de angajare postat pe OLX, salariul unui vânzător la Luca, full-time, este de 3.500 – 3.800 de lei, la o simigerie din Sectorul 4 al Capitalei. Posturile sunt disponibile în Adjud, Bacău, Botoșani, Brașov, București, Călărași. Câmpina, Caracal, Constanța, Focșani, Iași, Oltenia, Pitești, Ploiești, Roman, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Timișoara și Urziceni. Salariul poate fi diferit în funcție de oraș.

PETRU – La simigeria Petru, lucrurile stau puțin diferit. Iată cum sună un anunț de angajare.

Beneficii pentru postul de vânzător

  • Pachet salarial motivant potrivit cu experiență demonstrată, raportat la implicarea dovedita si la rezultatele obținute în activitățile pe care le desfășori.
  • Loc de munca stabil, într-o companie cu experiență și aflată într-un proces continuu de dezvoltare.
  • Te susținem în dezvoltarea profesională și personală printr-un program de instruire personalizat și permanent, alegându-ți informații adecvate pentru o integrare plăcută și eficienta.
  • Program de lucru flexibil (ex. student) pentru a ne susține reciproc în proiectele de dezvoltare.
  • Vei lucra într-o echipa tânără, dar care are experiența și oferă suportul necesar.

Citește și: Ce salariu primește un casier la McDonald’s, în 2024. În plus, angajații au reducere 50% la produsele preferare în timpul programuluiAtribuțiile unui vânzător la Petru

  • Oferi produse spre vânzare clienților, conform solicitării acestora.
  • Soliciți la timp produsele finite și te asiguri că ai în permanență produse la raft.
  • Menții igiena vitrinei, conform solicitărilor companiei.
  • Verifici stocurile mărfurilor.
  • Să participi cu interes la instruirile pe care ti le oferim, pentru realizarea corectă a activităților.
  • Să respecți modul de lucru specific companiei.
  • Să fii responsabil și implicat în acțiunile pe care le desfășori.

Salariul este de 3.200 de lei net, la care se adugă tichetele de masă.