Celebrul actor francez Alain Delon s-a supărat pe Miss France. Care este motivul

Actorul Alain Delon a decis să renunţe la titlul de preşedinte de onoare pe viaţă al Comitetului Miss France, ca urmare a criticilor formulate de conducerea concursului de frumuseţe la adresa sa, pentru afirmaţiile despre partidul de extremă dreaptă, Frontul Naţional (FN).

RomaniaTV.net
19 oct. 2013, 10:04
Celebrul actor francez Alain Delon s-a supărat pe Miss France. Care este motivul

Alain Delon, mit la cinematografiei franceze şi europene, care a turnat circa 100 de filme în 50 de ani de carieră, printre care câteva capodopere ale celei de-a şaptea arte, a declarat într-un cotidian elveţian că „Frontul Naţional începe să aibă un loc foarte important. Admit acest lucru şi îl înţeleg foarte bine”.

Societatea Miss France a anunţat într-un comunicat că „nu se alătură afirmaţiilor” lui Alain Delon. „Comitetul dumneavoastră a ales să reacţioneze public, cu vehemenţă, la afirmaţiile mele despre politica Franţei. Aveţi tot dreptul să o faceţi. Dar nu dumneavoastră renunţaţi la mine, ci eu plec”, i-a scris actorul societăţii Miss France într-o scrisoare.

„Polemica dumneavostră este narcisistă şi obsesivă, iar atitudinea dvs. este o sfidare vis-a-vis de propriul public, care are dreptul să voteze cu cine vrea”, adaugă actorul. „Prin urmare, renunţ oficial la titlul de preşedinte de onoare pe viaţă al Comitetului Miss France„, adaugă Delon.

Citeşte şi Miss World: Cea mai frumoasă femeie din lume este din Filipine FOTO VIDEO

„Cum spuneţi foarte bine, alegerea Miss France este un spectacol de divertisment destinat publicului larg. Dacă se ia în serios, nu îşi mai îndeplineşte funcţia iniţială, exclusiv de divertisment. Ca atare, este inutil de acum să contaţi pe mine şi să vă folosiţi de notorietatea mea pentru a o spori pe a dumneavoastră. Ca să mă înlocuiască, vi-i recomand pe Charles Berling sau Richard Berry (actori francezi – n.r.), care par a împărtăşi ideile dvs.”, a încheiat actorul.

Citeşte şi  E gravidă în nouă luni, dar ar putea câştiga un concurs de MISS, la cât de sexy este GALERIE FOTO

Alain Delon, 77 de ani, l-a susţinut pe candidatul dreptei, Nicolas Sarkozy, la alegerile prezidenţiale din 2007, dar a mărturisit în 2003 că este „prieten de 30 de ani” cu liderul istoric al extremei drepte, Jean-Marie Le Pen.