CFR Cluj a semnat cu Edi Iordănescu! Anunţul OFICIAL al campioanei

Edward Iordănescu a fost numit, vineri, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal CFR Cluj, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

04 dec. 2020, 20:50
CFR Cluj a semnat cu Edi Iordănescu! Anunţul OFICIAL al campioanei

CFR Cluj a numit un nou antrenor, în persoana lui Edward Iordănescu (42 de ani), după ce la începutul săptămânii echipa campioană s-a despărţit de managerul Dan Petrescu, prin rezilierea amiabilă a contractului.

”Mă bucur să fiu din nou aici. Mulţumesc patronatului şi conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să îşi continue traiectoria ascendentă”, a spus Iordănescu după instalarea sa.

Edi Iordănescu a mai fost antrenorul echipei CFR Cluj între 13 iunie şi 26 iulie 2018. Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor). Şi în 2018, Iordănescu i-a luat locul lui Dan Petrescu la CFR.

CFR Cluj plăteşte o clauză uriaşă pentru câştigarea campionatului

Negocierile dintre Neluțu Varga, principalul finanțator al campionilor, și Edi Iordănescu s-au întins pe durata mai multor ore, dar la final tehnicianul a fost mulțumit cu ce i s-a pus pe masă, informează DigiSport.

Concret, tehnicianul va fi remunerat lunar cu un salariu în valoare de 15.000 de euro. În plus, are promis și un bonus în valoare de 500.000 de euro pentru câștigarea campionatului în acest sezon, susțin surse digisport.ro, apropiate grupării din Cluj.

Citeşte şi: Liţă Dumitru a ajuns homeless în SUA! „Vreau să mor în Romania” Drama pe care o trăieşte marele fotbalist în America