CFR CLUJ VIITORUL. Cât costă şi de unde poţi cumpăra bilete la SUPERCUPA ROMANIEI 2019

CFR CLUJ VIITORUL. CFR Cluj, campioana României, și Viitorul, câștigătoarea Cupei României, deschid noul sezon cu duelul din SUPERCUPA ROMANIEI 2019. Partida are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, în direct la DIGI SPORT, TELEKOM SPORT şi LOOK SPORT.

05 iul. 2019, 05:44
CFR CLUJ VIITORUL. Cât costă şi de unde poţi cumpăra bilete la SUPERCUPA ROMANIEI 2019

CFR CLUJ VIITORUL. Biletele pentru acest joc sunt disponibile online doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețurile sunt de 15 lei la peluze și 30 lei la tribune. La VIP, un loc costă 200 de lei.

CFR CLUJ VIITORUL LIVE STREAM VIDEO ONLINE SUPERCUPA ROMANIEI 2019

CFR CLUJ VIITORUL. La fel ca la toate partidele organizate de FRF, și la SUPERCUPA ROMANIEI 2019 va exista o zonă amenajată special pentru familiile cu copii. Pentru accesul în Family Zone (tribuna 2) există următoarele pachete cu reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Stadionului „Ilie Oană”.

Veste URIAŞĂ pentru MICROBIŞTI. Trei televiziuni din România vor transmite meciurile din LIGA 1

CFR CLUJ VIITORUL. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 – 20:00.

LPF a anunţat programul primelor două etape din Liga 1. Ce meci deschide sezonul 2019-2020

CFR CLUJ VIITORUL. Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail. Livrarea biletelor fizice comandate on-line se va face după data de 13 mai.

CFR CLUJ VIITORUL. Biletele sunt disponibile și la casieria Stadionului „Ilie Oană”, după următorul program: 5 iulie: între 12:00 și 19:00, 6 iulie: între 12:00 și 20:00.

Liga 1, noul sezon începe derby-ul Viitorul-Dinamo. Când se joacă „eternul derby”, programul complet al meciurilor

CFR CLUJ VIITORUL. CFR Cluj, campioana României, și Viitorul, câștigătoarea Cupei României, deschid noul sezon cu duelul din SUPERCUPA ROMANIEI 2019. Partida are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în direct la DIGI SPORT, TELEKOM SPORT şi LOOK SPORT.


loading...