Chef Hadad, jurat la Masterchef în Spania: „Noi românii trebuie să învățăm cum să mâncăm”

Chef Hadad a fost jurat la Masterchef în Spania. Bucătarul a fost invitat special în emisiunea culinară din Spania şi a fost însoțit de Lipaz, fiica lui cea mică. A povestit cum a decurs tot evenimentul şi cu ce impresii s-a întors în România.

04 mai 2022, 21:19
Chef Hadad, jurat la Masterchef în Spania: „Noi românii trebuie să învățăm cum să mâncăm”
Chef Hadad, jurat la Masterchef în Spania

Chef Hadad, jurat la Masterchef în Spania. Este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România şi face parte din juriul emsiunii culinare de la Pro TV. Joseph Hadad a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a povestit experienţa pe care a trăit-o în Spania, unde a participat la finala Masterchef.

Chef Hadad, jurat la Masterchef în Spania

A fost ediție specială. Acolo era finala Masterchef. Au fost invitați împreună cu mine șase chefi din Europa și una a fost o fată, era Masterchef din Israel. Acolo ne-am întâlnit noi doi. Am fost foarte fericit. Am fost foarte emoționat acolo, am fost foarte bucuros. Am fost pentru România și am fost pentru Israel.

Mâncarea românească e bună rău de tot! E puțin grasă, dar e gustoasă!(…) România este țara mea. (…) Noi românii trebuie să învățăm, în primul rând, cum să mâncăm. De exemplu, cum să ne așezăm la masă și cum să discutăm cu ospătarul. Noi în spate, ca bucătari, avem foarte mult stres, țipete, efort. Clientului nu-i place mâncarea, țipă. O dată am servit foie gras cu cireșe și a venit omul și a zis de ce îi dau să mănânce compot.”, a povestit chef Hadad în emisiunea lui Măruță.

Citeşte şi: Mâncarea pe care Bill Clinton i-a cerut-o lui Chef Joseph Hadad: „Clinton era foarte atent la asocierile alimentelor”

Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea

Celebrul bucătar a trecut prin cele mai grele momente, în urmă cu 15 ani, când şi-a pierdut soţia, care suferea de cancer. Juratul show-ului MasterChef a rămas singur cu trei copii, deşi a făcut tot posibilul pentru a o salva.

Acesta a declarat că a mărturisit a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea, care cunoștea doctori ce o puteau ajuta pe soția sa. Chef Josepf și-a vândut casa și mașina, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o ţine în viaţă.

Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize. Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem.

Am vândut apartamentul, am vândut tot să rămână în viață. Am dat tot să fie în viață. Și, totuși, nu am reușit. A făcut o operație pe cap. Am luat un doctor privat pentru operația la cap. Am vrut mă dau cu capul de pereți. Doctorul a zis: Hadad, pregătește terenul”, a declarat Joseph Hadad pe Youtube.