Chef Joseph Hadad are o poveste de viață incredibilă. A rămas singur să aibă grija celor trei copii mici, după ce soția sa a murit: „A fost cel mai greu an din viața mea”

Joseph Hadad și-a pierdut soția din cauza unei boli incurabile și a rămas văduc cu trei copii mici în grijă.

04 iun. 2023, 10:44
Chef Joseph Hadad are o poveste de viață incredibilă. A rămas singur să aibă grija celor trei copii mici, după ce soția sa a murit: „A fost cel mai greu an din viața mea”
Drama cumplită prin care a trecut chef Joseph Hadad

Renumitul bucătar Joseph Hadad apare mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele zâmbetului ascunde o poveste de viață cumplită, de care nu multă lume știe. Chef Hadad a rămas văduv, după ce soția sa a murit din cauza unei boli necruțătoare, fiind nevoit să crească singur trei copii mici.

Acesta a mărturisit că a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea pentru a-și salva soția, dar în zadar.

„Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize. Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem”, a dezvăluit acesta, în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Citește și: Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. S-a întâmplat când trăia soţia lui: „Am vândut tot să rămână în viață şi nu am reuşit”

Joseph Hadad a povestit cum a încercat din răsputeri să își salveze soția, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

„Am vândut apartamentul, am vândut tot să rămână în viață. Am dat tot să fie în viață. Și, totuși, nu am reușit. A făcut o operație pe cap. Am luat un doctor privat pentru operația la cap. Am vrut mă dau cu capul de pereți. Doctorul a zis: Hadad, pregătește terenul. 

Dacă eu nu eram cu picioarele pe pământ și cu creierul limpede… Îmi spuneam mereu un lucru: dacă eu nu sunt puternic, ce se întâmplă cu cei trei copii ai mei? Devin vagabonzi? M-am ținut cu dinții un an, peste un an de zile. A fost cel mai greu an din viața mea. Cel mai greu! Spre muncă, spre copii… Anul 2008. În anul 2008 a murit soția mea și după aceea, am luat totul în mâinile mele”, a dezvăluit acesta.

La 48 de ani a devenit singurul sprijin al celor trei copii, sfâșiați și ei la rândul lor de pierderea figuri materne.

„Eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat.

Am venit cu fetița aici în țară și se trezea noaptea și o striga pe mama ei! Ăsta a fost cel mai greu moment pentru mine. Striga: vreau la mama, să vină mama! Când mama a cedat, eu a trebuit să fiu și mamă și tată. Orice face tata, ca mama nu există nimeni! Mama e mamă! După ce mor părinții, va rămâne tot un gol! Un balon gol!”, a declarat Joseph Hadad.

Citește și: Chef Joseph Hadad a dezvăluit secretul cartofilor prăjiți perfect. Trucul prin care devin crocanți

Multă vreme s-a învinovățit pentru moartea soției, pentru că simțea că ar fi trebuit să facă mai mult pentru ea, reproșându-și că nu și-a dedicat suficient timp pentru a urmări problema ei de sănătate.

„Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol… ”.