Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. S-a întâmplat când trăia soţia lui: „Am vândut tot să rămână în viață şi nu am reuşit”

Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. Celebrul bucătar a trecut prin cele mai grele momente, în urmă cu 15 ani, când şi-a pierdut soţia, care suferea de cancer. Juratul show-ului MasterChef a rămas singur cu trei copii, deşi a făcut tot posibilul pentru a o salva.

28 mart. 2022, 10:24
Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. S-a întâmplat când trăia soţia lui: „Am vândut tot să rămână în viață şi nu am reuşit”
Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea

Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. Partenera de viață a bucătarului a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar la scurt timp a decedat. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, juratul de la MasterChef a vorbit despre cel mai dramatic episod din viața lui.

Citeşte şi: Tensiuni uriașe la Masterchef! Concurentul care i-a scos din sărite pe chefi. Joseph Hadad, mai dur ca nicicând: „Nu ai ce căuta în bucătărie!”

Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea

Acesta a declarat că a mărturisit a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea, care cunoștea doctori ce o puteau ajuta pe soția sa. Chef Josepf și-a vândut casa și mașina, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o ţine în viaţă.

Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize. Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem.

Am vândut apartamentul, am vândut tot să rămână în viață. Am dat tot să fie în viață. Și, totuși, nu am reușit. A făcut o operație pe cap. Am luat un doctor privat pentru operația la cap. Am vrut mă dau cu capul de pereți. Doctorul a zis: Hadad, pregătește terenul”, a declarat Joseph Hadad pe Youtube.

Mâncarea pe care Bill Clinton i-a cerut-o lui Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este unul dintre privilegiaţii care au ajuns să cunoască personal vedete şi personalităţi internaţionale. Madonna, Michael Jackson, Mikhail Gorbaciov, François Mitterrand și Bill Clinton sunt doar câţiva dintre cei care şi-au lăsat papilele gustative pe mâna celebrului Chef.

Îndrăgitul chef a remarcat faptul că Bill Clinton avea o dietă extrem de sănătoasă şi că era foarte atent la asocierile alimentare. Potrivit lui Joseph Hadad, Bill Clinton a vrut să mănânce somon gătit la abur cu salată.

Bill Clinton este foarte atent la toate detaliile, asocierile. El nu asociază cartoful peştelui sau cărnii, mănâncă foarte sănătos. Ţin minte că atunci i-am pregătit somon gătit la abur cu salată, iar soţiei prepeliţă cu sos de miere şi fistic crocant”, a povestit Chef Joseph Hadad în urmă cu mai mulţi ani.