Chefi la cuţite 2016. Un bucătar instruit la şcoala lui Gordon Ramsay intră in competiţie. Află-i povestea

Chefi la cuţite 2016. În ediţa din 19 septembrie 2016 a emisiunii "Chefi la cuţite" îşi va face apariţia un nou concurent. Mihai, un tânăr din Iaşi, intră în competiţia momentului şi îşi pune la bătaie toată experienţa acumulată în Anglia, la şcoala lui Gordon Ramsay.  

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 14:19
Chefi la cuţite 2016. Un bucătar instruit la şcoala lui Gordon Ramsay intră in competiţie. Află-i povestea

Chefi la cuţite 2016. Deşi provine dintr-o familie cu părinţi medici şi bunici profesori, Mihai a ales să-şi urmeze pasiunea şi a decis că vrea să devină bucătar.

Visul său l-a dus tocmai la Londra, acolo unde s-a instruit la celebra şcoală de bucătărie a cunoscutului chef Gordon Ramsay, unul dintre cei mai renumiţi şi apreciați bucătari din lume. Tot acolo a avut ocazia să lucreze şi în restaurantul celebrului chef şi le-a povestit celor trei juraţi de la „Chefi la cuţite” că nu a fost deloc uşor şi că nu va uita niciodată prima palmă peste ceafă, primită de la celebrul bucătar, atunci când a aruncat la gunoi o bucăţică de unt, informează site-ul oficial al emisiunii.

Tot în ediţia de luni, chef Cătălin Scărlătescu va fi vedeta serii, deoarece prin faţa sa se vor perinda multe fane. Doamne venite de la sute de kilometri distanţă, vechi cunoştinţe sau o câştigătoare a concursului din sezonul trecut, „Chef Delivery”, sunt doar câteva dintre apariţiile care îşi vor declara simpatia pentru chef Scărlătescu.

Citeşte şi  Chefi la cuţite. Piraţi, poveşti emoţionante, franceză de baltă şi glume piperate, toate în show-ul culinar