CHEFI LA CUŢITE 2020: Bunica Alexandrina i-a cucerit pe bucătari cu o ciorbă delicioasă. Ce jurat a luat amuleta

CHEFI LA CUŢITE 2020: Alexandrina Kiosa are 83 de ani, este pensionară și locuiește în Iași. Simpatica bunicuță a venit în sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că tot mâncarea bătrânilor e cea mai bună dintre toate!

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 08:27
CHEFI LA CUŢITE 2020: Bunica Alexandrina i-a cucerit pe bucătari cu o ciorbă delicioasă. Ce jurat a luat amuleta

CHEFI LA CUŢITE 2020: Cu o super rețetă de ciorbă de pasăre cu tăiței și o porție de budincă de griș, concurenta a sperat că va reuși să-I impresioneze pe cei trei jurați din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit, cu multă bucurie, preparatul din farfurie.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită LIVE AICI luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!

„Sper să le placă chefilor. Pe toți trei chefi îi iubesc și îi apreciez. Urmăresc eu și familia mea emisiunea. Nepoata mea m-a înscris la emisiune, fiindcă îi place mult cum gătesc”, a dezvăluit bunicuța, mare fană a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Kiosa Alexandrina, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cutite”

Doamna a reușit să impresioneze prin preparatele sale, făcute „ca la bunica acasă”. Pline de gustul românesc pe care cu toții îl iubim, Kiosa Alexandrina a făcut senzație în sezonul 8 „Chefi la cutite”.

CHEFI LA CUTITE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 8 SEPTEMBRIE 2020: „Nu ştiam că foamea poate să treacă” 

„Mă faceți să plâng, vedeți?! Pentru mine este apogeul, este ceva de suflet, la vârsta mea este o realizare extraordinară”, a zis bunica, mândră și totodată emoționată că a reușit să îi impresioneze pe cei pe care îi admiră atât de tare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția a doua din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul special cu bunica Kiosa Alexandrina.

CHEFI LA CUŢITE 2020: Chef Passarelli a decis câștigătorul amuletei cu numărul 2. Cine va avea avantaj la probe

În a doua ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au duelat în bucătărie, pentru a câștiga o nouă amuletă! Chef Antonio Passarelli a cel care a venit cu verdictul!

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească niște tortellini umpluți cu ricotta și pepene galben și un sos de trufe, o combinație de care s-a declarant extrem de mândru.

Chef Antonio Passarelli, invitat special la „Chefi la cuțite”

Cu multă migală, Sorin Bontea a mers pe o farfurie mai simplă și a pregătit un tataki pe pat de pepene roșu, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit o carne de miel cu legume și sos de stafide, curmale și vin și pepene la grătar!

După ce au așteptat cu sufletul la gură verdictul, iată că a venit și momentul ca celebrul chef Antonio Passarelli să anunțe la ce concluzie a ajuns și cine este cel care primește amuleta, în ediția a doua din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Surpriza a fost mare atunci când am descoperit că, și de dat aceasta, cel care câștigă amuleta specială este Cătălin Scărlătescu!