Cheloo, reacție fabuloasă despre divorțul lui Bordea: „A scăpat, e timpul să înțeleagă și el anumite chestii”

Cheloo, reacție fabuloasă despre divorțul lui Bordea. După mai bine de zece ani de căsătorie, comediantul și Livia au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea nu a fost chiar una pașnică, mai ales având în vedere că fosta parteneră a lui Bordea a plecat alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bordea, Spike.

19 sept. 2023, 23:32
Cheloo, reacție fabuloasă despre divorțul lui Bordea: „A scăpat, e timpul să înțeleagă și el anumite chestii”
Cheloo, reacție fabuloasă despre divorțul lui Bordea

Cheloo, reacție fabuloasă despre divorțul lui Bordea. Rapper-ul și-a dorit, în direct, să se asigure că informațiile din ultimul timp sunt reale, motiv pentru care l-a întrebat direct pe actor cu privire la despărțire.

Cheloo, reacție fabuloasă despre divorțul lui Bordea

Cheloo: „Ai divorțat?

Cătălin Bordea:  „Da

Cheloo: „Felicitări! Nu știu de ce îl numiți burlacul anului. Bordea nu e burlacul anului, nu e nici măcar burlacul lunii. Bordea este un băiat care a scăpat și îi urez să se înlănțuiască peste foarte mult timp, ca să înțeleagă și el anumite chestii„.

Citește și: Spike, pus la zid de fanii lui Cătălin Bordea după ce a fost surprins în momente intime cu Livia. Ce spune cântărețul: „Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”

Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea

Andreea Antonescu s-a apropiat de comediant și au început să se converseze, chiar și noaptea, lucru care nu i-a displăcut fostului co-prezentator de la Xtra Night Show. Cei doi ar fi ajuns să flirteze, iar Bordea a fost tentat în primă fază, dar a renunțat când observat că artista vorbea urât despre fostul ei iubit și tatăl mezinei sale, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Cătălin Bordea le-ar fi dezvăluit totul apropiaților despre situația cu Andreea Antonescu. „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…

Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi spus Cătălin Bordea.