Chinurile prin care a trecut Iuliana Marciuc pentru a deveni mămică. Cum i-a schimbat această experință viața: „Mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu”

Iuliana Marciuc s-a chinuit ani de zile să devină mămică. Aceasta a fost nevoită să apeleze la nenumărate intervenții și să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea vedea visul împlinit. Acum, vedeta TV a povestit care sunt lucrurile prin care a trebuit să treacă pentru a rămâne însărcinată.

24 apr. 2023, 17:22
Chinurile prin care a trecut Iuliana Marciuc pentru a deveni mămică. Cum i-a schimbat această experință viața: „Mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu”

Iuliana Marciuc a dezvăluit unul dintre cele mai negre episoade din viața ei. Aceasta a povestit cât de complicat a fost să rămână însărcinată cu fiul ei, David. Aceasta s-a străduit timp de 10 ani să facă un copil, timp în care a trecut prin nenumărate intervenții medicale și a fost nevoită să facă sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit. Iuliana Marciuc și Adrian Enache au reușit după multe eforturi să aibă împreună un băiat, numit David. Aceasta a mărturisit că și-a pus baza în medici, dar și în Dumnezeu.

Citește și: Iuliana Marciuc și Adrian Enache, secretele unui „cuplu de aur” cu o poveste de peste 25 de ani. Ce pasiune a moștenit, fiul lor, David: „Este dificil, dar este frumos. Contează foarte mult că suntem toți din același domeniu”

„Doamne, dar ce nu am făcut! Acupunctură, tratamente hormonale, reflexoterapie. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate. Multe femei trec prin situații similare și sunt sigură că ar vrea să știe cum ar trebui gestionate astfel de perioade”, a dezvăluit aceasta cu mai mult timp în urmă.

În ciuda faptului că miracolul se lăsa așteptat, Iuliana Marciuc a reușit să rămână încrezătoare, considerând că o dorință puternică este proiectată în Univers și deci, mai devreme sau mai târziu, se va transforma în realitate.

„De multe ori, în perioada aceea mă gândeam care este diferența între intuiție și dorință puternică. Pentru că eu, permanent, am știut că voi rezolva această problemă și am fost încrezătoare. Sigur, mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu, dar în aceeași măsură și către medici. Întotdeauna am privit cu încredere medicii. Și, cumva, am proiectat în Univers încrederea mea. Cred în forța cuvântului și în puterea dorințelor noastre.”, a explicat vedeta pentru Viva!.

Aceasta a mai mărturisit că niciun alt moment din viața ei nu poate fi comparat cu acesta și că viața ei s-a schimbat radical în momentul în care a devenit mamă.

„Nu, cu siguranță a fost pentru mine cel mai important moment și momentul care a schimbat prioritățile, așa cum schimbă pentru toate mamele.”, a dezvăluit vedeta TV.

Câți copii ar fi vrut Iuliana Marciuc să aibă

Aceasta a dezvăluit că, după nașterea lui David, nu s-a mai pus problema unui al doilea copil, în special pentru că nici vârsta nu mai le mai permitea. Deja prima sarcină fusese una riscantă atât pentru ea, cât și copil.

„Nu ne-am mai pus această problemă, probabil și din cauza vârstei. S-a considerat oricum ceea ce se numește medical „o sarcină prețioasă și pe care am obținut-o atât de greu încât nu mi-am mai pus problema.”, a explicat Iuliana Marciuc.

David are și o soră mai mare, Diana, fiica lui Adrian Enache dintr-o relație anterioară. Iuliana Marciuc a dezvăluit că David se înțelege bine cu sora lui, cu toate că există o diferență de vârstă destul de mare între ei.

„Diferența de vârstă îi face să aibă preocupări diferite. Asta nu înseamnă că, atunci când se întâlnesc, nu se înțeleg, își povestesc unul altuia. Dianei îi place tot timpul să spună că, atunci când David va avea o iubită, să i-o prezinte prima dată ei, ca să-și dea ea acordul. Așa, ca între doi Scorpioni.”, a mai mărturisit aceasta.

Iuliana Marciuc a mai povestit că nu există lucrui pe care să le regrete și că nu privește viața ținând cont de lucrurile pe care nu le-a făcut, ci bucurându-se de alegerile pe care le-a făcut. Aceasta este de părere că fiecare hotărâre a noastră ne modifică total destinul.

„Nu-mi place să gândesc așa… Într-adevăr, gândesc că viața este făcută din alegeri și că este foarte important cum alegem. Îmi amintesc cum, la sfârșitul clasei a VIII-a, în Oracolul pe care îl completam – pe atunci se purta oracolul – profesoara mea de limba română a scris la rubrica recomandare: „Învață să alegi! Atunci n-am înțeles recomandarea, dar ulterior mi-am dat seama cât de important este să știi să alegi și cum alegerile noastre ne duc pe drumuri diferite și cu rezultate diferite. Dar iată că norocul… Chiar dacă uneori am avut senzația că am ales greșit, până la final un semn mi-a demonstrat că fusese o alegere bună.”, a explicat vedeta.

Citește și: Adrian Enache, declaraţie de dragoste pentru Iuliana Marciuc: „Pentru cea mai frumoasă crainică de televiziune din România”