Chirurgul Sorin Ianceu a ajuns acasă. Reacţia copiilor săi te va înduioşa până la lacrimi VIDEO

Un alt supravieţuitor al tragediei aviatice din Apuseni s-a întors acasă după ce a fost externat din spital. Chirurgul Sorin Ianceu a fost externat de la Spitalul din Cluj, unde s-a recuperat fizic după accident.

04 feb. 2014, 08:33
Chirurgul Sorin Ianceu a ajuns acasă. Reacţia copiilor săi te va înduioşa până la lacrimi VIDEO

Medicul Sorin Ianceu, rănit în accidentul din Munţii Apuseni şi externat luni de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj a ajuns acasă, în Oradea. Victima a fost întâmpinată de cei doi copii ai săi care l-au aşteptat cu nerăbdare la fereastra apartamentului, potrivit România TV.

Citeşte şi Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru au fost externaţi

Bărbatul a reuşit să treacă cu bine de perioada petrecută în spital, fiind una dintre primele persoane care au părăsit spitalul. Ceilalţi doi chirurgi, Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, au plecat în cursul zilei de marţi către Bucureşti cu ajutorul unui avion. În acelaşi timp, colegul lor Radu Zamfir, care a părăsit spitalul la doar o zi de la prăbuşirea avionului, s-a întors în sala de operaţie.

Chirurgul a declarat că a sunat la 112 şi a dat coordonatele de pe Google Maps, indicând inclusiv zona unde se află, şi anume între localităţile Horea şi Beliş. Medicul contrazice astfel afirmaţia STS, conform căreia Sorin Ianceu nu ar fi sunat la 112 după producerea accidentului.

După prăbuşirea avionului, Sorin Ianceu a fost coborât din munţi cu un picior rupt, contuzii la faţă, la coaste, cu nasul strivit şi lovituri la coloană. A stat două săptămâni la secţia de terapie intensivă a Spitalului din Cluj, iar acum i s-a permis externarea. Vizibil slăbit, chirurgul a fost transportat cu o targă până la ambulanta care avea să-l ducă acasă la Oradea.

Citeşte şi Sorin Ianceu CONTRAZICE STS: Am sunat la 112 şi am dat coordonatele zonei în care s-a prăbuşit avionul

Sunt bine, în plină recuperare, mă duc direct acasă„, a declarat medicul.

Dupa un drum de doua ore, bărbatul a ajuns la scara blocului în care locuieşte. Medicul a fost aşezat într-un scaun cu rotile şi luat pe sus. La fereastra apartamentului de la primul etaj al blocului cei doi copii ai săi, o fetiţă şi un băiat de 2 şi 3 ani şi-au aşteptat tatăl cu emoţie.