Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă”. Are 41 de ani şi este necăsătorit

Chris Evans, actorul din "Captain America", a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă” pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021.

08 nov. 2022, 13:07

Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă”. În vârstă de 41 de ani, celebrul actor a declarat că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă”. Cu toate acestea, el a fost nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său – mama sa.

Citeşte şi: Christina Applegate a ajuns de nerecunoscut. Actriţa din filmul „Dead to Me” suferă de o boală teribilă

Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă”

Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat„, a declarat Evans pentru People într-un interviu.

Evans a crescut în popularitate de-a lungul anilor, de la rolul principal într-unul dintre primele sale seriale de televiziune, „Opposite Sex”, în 2000, până la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America.

În ciuda numeroaselor sale distincţii de la Hollywood, starul din „Gray Man” are aspiraţii în afara actului actoricesc, care includ căsătoria şi paternitatea. În timp ce Evans încă se obişnuieşte cu noul său titlu, actorul a declarat pentru People că îşi va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni „bătrân şi flasc”.

După două decenii la Hollywood, Chris Evans speră să încetinească ritmul şi să-şi schimbe imaginea pe ecran: „Cel mai plăcut lucru în acest moment în cariera mea este acel sentiment de a fi suficient de în siguranţă încât să mă opresc puţin, să mă retrag din această industrie pentru a găsi proiecte care să-mi satisfacă nevoile creative„.

Chris Evans îi urmează lui Paul Rudd, alias Ant-Man, care a primit premiul în 2021. Revista People a oferit acest titlu anterior lui Michael B. Jordan, starul din „Creed” şi „Black Panther”, dar şi lui Dwayne Johnson, Idris Elba, George Clooney, Brad Pitt, John F. Kennedy Jr, Tom Cruise sau Sean Connery.