Christian Sabbagh, în lacrimi de ziua de naștere. Fetița lui l-a lăsat fără cuvinte: „Efectiv m-a dezarmat! Am fost la un pas de infarct”

Christian Sabbagh a avut parte de o surpriză de proporții chiar în ziua în care a împlinit 52 de ani. Prezentatorul de la Kanal D a fost surprins de fiica lui în vârstă de doar 6 ani, iar gestul micuței Anais i-a adus instantaneu lacrimile în ochi.

30 ian. 2024, 18:15
Christian Sabbagh, în lacrimi de ziua de naștere. Fetița lui l-a lăsat fără cuvinte: „Efectiv m-a dezarmat! Am fost la un pas de infarct”

Anais a reușit să-și surprindă tatăl cu cadoul inedit pe care i l-a pregătit de ziua lui. Micuța a cântat o melodie din repertoriul Adrianei Antoni, intitulată „A zis tata catre mine”.

Christian Sabbagh, în lacrimi de ziua de naștere: „Efectiv m-a dezarmat! Am fost la un pas de infarct”

Interpretarea, dar și vocea mlădioasă a fetiței i-au adus lacrimile în ochi lui Christian Sabbagh.

Am primit cea mai frumoasă supriză de până acum, nu am fost niciodată atât de fericit! Anais parcă a fost trimisă de un înger sa ne bucure viața! Este absolut minunată, are un har aparte și mă bucură faptul că oamenii au simțit asta și o văd deja ca pe artista, la doar 6 ani, nu doar “fata lui Christian Sabbagh”. Parcă am simțit că trăiesc un vis și ceva divin pune pana pe umărul meu, efectiv m-a dezarmat! Am fost la un pas de infarct, mi-a transmis niște stări emoționale extrem de puternice!

După ce Iulia a postat videoclipul pe TIKTOK, a explodat pur și simplu, iar eu pe pagina mea oficială de facebook, Christian Sabbagh Oficial, nu am avut în viața mea atâtea zeci de mii de aprecieri, distribuiri, comentarii um am avut la clipul acesta în care îmi cânta comoara mea! Am fost contactat de artiști importanți cu care nu am interacționat niciodată doar ca să mă felicite pentru Anais, nu pot să îți descriu în cuvinte ceea ce simt. Repet, parcă trăiesc un vis”, a declarat Christian Sabbagh pentru Spectacola.

Citeste si De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. Prezentatorul are patru copii: „În viață îți faci și reproșuri”

Cum a petrecut prezentatorul de la Kanal D de ziua lui

Realizatorul de la Kanal D și-a dorit o aniversare restrânsă, astfel că și-a petrecut ziua de naștere în sânul familiei. Lor li s-a alăturat și Loredana Streche, profesoara de canto a micuței Anais.

De ziua mea am petrecut restrâns cu familia și prietenii, dar și cu domnișoara profesoară de canto, Loredana Streche, căreia îi multumesc pe această cale că o îndrumă și are grija de talentul lui Anais! E un dascăl extrem de implicat cu fiecare copil in parte!”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D.

Citeste si Soţia lui Christian Sabbagh, mărturii emoţionante despre afecţiunea de care suferă fiul lor cel mic: „Autismul nu este o boală sau o epidemie”