Christoph Daum este apărat de Ioan Andone: Trebuie lăsat până la sfârşitul calificărilor

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că selecționerul României, Christoph Daum, trebuie lăsat în funcție până la finalul calificărilor și nu contestat după primul eșec.

16 nov. 2016, 13:01
Christoph Daum este apărat de Ioan Andone: Trebuie lăsat până la sfârşitul calificărilor

După ce pierzi cu 0-3 cu Polonia nu ai cum să joci foarte bine. Cu Rusia nu a fost un meci spectaculos, au fost și multe schimbări. E o presiune… nu e o situație plăcută la echipa națională. Dar Daum are mare experiență și trebuie lăsat până la sfârșitul calificărilor. Să își ducă munca la capăt, să îi vedem filosofia și ideile lui. Eu nu cred că trebuie contestat după primul eșec. Nu sunt de acord cu asta. Trebuie lăsat în pace și ajutat. Trebuie analizat ce a făcut bine cu Polonia, ce a încercat să obțină la meciul amical cu Rusia. În mod normal, cu Rusia era echitabil un rezultat de egalitate„, a spus Ioan Andone.

Citeşte şi Christoph Daum, mulţumit după două înfrângeri în patru zile. Declaraţiile halucinante ale selecţionerului

Tehnicianul a adăugat că are încredere în continuare în antrenorul german. „Problema noastră cu Polonia a fost că s-au făcut greșeli. Iar Daum le știe și el, pentru că a reacționat extrem de bine la pauză. A făcut două schimbări și am văzut o altă față a echipei naționale. A fost o înfrângere dureroasă, dar trebuie așteptat până la sfârșit. Că el ceva nou sigur aduce la echipa națională. Noi aici, românii, ne bălăcărim, dar el își vede de treaba lui. Toți l-am așteptat pe Daum, iar eu cred încă în el. O să vedem la sfârșitul calificărilor ce loc ocupă„, a precizat Ioan Andone.

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă pe 11 noiembrie, pe Arena Națională, de selecționata Poloniei cu scorul de 3-0, și după patru partide disputate ocupă locul patru în Grupa E a preliminariilor CM 2018. Marți, prima reprezentativă a pierdut cu 0-1 meciul amical disputat cu selecționata Rusiei pe Ahmat Arena din Groznîi.