Cinci accesorii ca să fii la modă în această toamnă

Accesoriile sunt semnele de punctuație în orice ținută vestimentară. Îți poți crea propriul tău stil prin care să te remarci. Uneori, alegerea unui accesoriu potrivit este posibil să fie mai solicitantă decât alegerea vestimentației în sine. Nu este ușor să găsești o curea potrivită, o cravată perfectă sau broșa de care ai nevoie.

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 09:56
Cinci accesorii ca să fii la modă în această toamnă

În continuare îți prezintăm care sunt cele mai actuale cinci accesorii la modă în toamna lui 2018, conform designerilor.

1. Fularele și eșarfele

Orice acoperă gâtul, în diferite forme, modele, mărimi și culori, fularul sau eșarfa sunt accesorii must have pentru această toamnă. Indiferent de materialul din care este făcut, indiferent de țesătură și dimensiune, îți recomand să pui accent pe acest accesoriu pentru că va înnobila multe haine din garderoba ta.

2. Brățări, inele și cercei masivi

Se pune accent pe masivitate și dimensiuni mari. Cerceii, indiferent de formă sau model, trebuie să fie cât mai mari cu putință; brățara poate urca de la încheietura mâinii până la jumătatea antebrațului iar inelele este recomandat să ocupe întreaga falangă.

Nu uita că o brățară, chiar dacă arată elegant pe mâna oricărei femei, este important să completeze ținuta și să se armonizeze cu aceasta.

În ceea ce privește cerceii, sunt apreciate toamna aceasta perechile ușor asimetrice.

Alege să completezi colecția de inele cu unul masiv, de preferat cu piatră, ca să te aliniezi tendințelor în materie de modă.

3. Ochelarii

În această toamnă se poartă ochelari într-o varietate de forme. Uită de cei clasici și optează pentru o pereche aparte. Mizează pe ei, pentru că niciodată nu se vor demoda, ci tot timpul se vor reinventa.

În acest sezon, alege ochelarii de tip fluture, cat eye (aceștia vin în 2018 într-o formă inovativă), aripi și ochelarii rotunzi pe care îi poți interpreta cum vrei.

În trend sunt ochelarii de soare cu lentilă expusă. Nu au rame care să iasă în evidență și din acest motiv îi poți purta la o mulțime de ținute.

Ochelarii rotunzi în stilul John Lennon sunt rețeta ideală pentru combinația dintre puțin retro și actualitate. Cei cu rame subțiri conferă un aer natural și subtil, pe când cei cu rame groase transmit foarte mult mister și îți recomand să-i porți doar dacă ai o personalitate puternică.

4. Curelele din piele

Niciodată nu se vor demoda, așa că îți poți înnoi colecția cu o curea în această toamnă pentru că la modă sunt acum atât cele înguste cât și cele late. Ele pot fi purtate nu doar cu rochii, pantaloni și fuste, ci și cu sacouri, jachete, paltoane și haine de blană.

5. Cravatele bărbătești

Pentru femeile care sunt mai puțin convenționale și nu acceptă tiparele, cravatele bărbătești reprezintă un accesoriu perfect. Cu toate că la început o doamnă purtând cravată bărbătească a fost o reală apariție și surpriză, odată cu promovarea lor cu entuziasm de către marii creatori de modă, acestea au devenit un accesoriu la indemâna oricui. Toamna aceasta nu ezita să porți o cravată bărbătească pentru că îți accentuează personalitatea!