Cinci fotbalişti români au suferit un accident rutier. Se deplasau către locul disputării unui meci

Cinci fotbalişti români au suferit un accident rutier destul de grav. Ei se deplasau către locul disputării unui meci amical. Aceştia nu au mai ajuns la meci, ci au fost transportaţi direct la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

07 mart. 2021, 13:39
Cinci fotbalişti români au suferit un accident rutier. Se deplasau către locul disputării unui meci

Cinci fotbalişti români au suferit un accident rutier. Jucătorii care au fost aproape de o tragedie aparţin formaţiei de Liga a 3-a, FC Pucioasa. Petre, Diță, Pădureanu, Iamandache și Georgescu sunt fotbaliştii care au fost la un pas de moarte.

Citeşte şi: Situaţie dramatică la Dinamo. Fotbaliştii, daţi afară din case!

Cinci fotbalişti români au suferit un accident rutier

Accidentul

s-a produs pe raza localității Doicești, pe DN 71, maşina lor izbindu-se de un alt autovehicul. În urma impactului, toţi jucătorii de fotbal din autoturism au fost transportați de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. La faţa locului s-au prezentat imediat pompierii militari, poliţiştii şi echipaje de la SAJ Dâmbovița.

,,Coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal”, se arată într-o informare a IPJ Dâmbovița, potrivit realitateasportiva.net.

Tragedie aviatică, un avion plin cu fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia

Patru jucători de la clubul brazilian Palmas Futbol y Regatas au murit în urma unui accident aviatic. Avionul în care se aflau membrii echipei Palmas Futbol y Regatas, printre care și președintele clubului, s-a prăbușit imediat după decolarea de pe aeroportul din Porto Nacional.

În avionul care ducea membrii echipei de liga a 4-a Palmas Futbol y Regatas la un meci de cupă cu Goiania se mai afla doar pilotul aeronavei. Din păcate, în urma accidentului aviatic nu a existat niciun supraviețuitor.

Președintele și patru jucători ai echipei Palmas Futbol y Regatas au murit duminică, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit.

Avionul privat care a fost închiriat pentru o cursă de tip charter s-a prăbușit din motive rămase momentan necunoscute la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Porto Nacional, o municipalitate care aparține statului amazonian Tocantins, în jurul orei locale 8 și 15 minute în această dimineață.