Cinci persoane, spulberate în staţia de tramvai de un şofer vitezoman

Cinci persoane au fost spulberate  de pe refugiul unei staţii de tramvai din Craiova de un şofer vitezoman, care, iniţial, a fugit de la locul accidentului. Tânărul de 23 de ani s-a predat singur, apoi, Poliţiei Rutiere.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 14:56
Cinci persoane, spulberate în staţia de tramvai de un şofer vitezoman

Cele cinci persoane sunt rănite şi au fost transportate de urgenţă la spital.

„Din cele cinci victime, patru au fost aduse cu ambulanţele la spital. Din fericire, cea mai tânără victimă, un băiat de 16 ani, a fost externat, a avut doar contuzii (…) Celelalte persoane au rămas în spital –  una din ele are fractură la picior, iar celelalte au traumatisme cranio-cerebrale acute, o persoană are traumatism sever, iar alta, minor”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului din Craiova.

Şoferul maşinii de lux s-a predat singur la Poliţia Rutieră, unde a declarat că a fugit de la locului accidentului întrucât s-a speriat foarte tare. El conducea cu viteză mare şi a pierdut controlul volanului.

„Tânărul de 23 de ani va fi cercetat de poliţiştii rutieri pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă (…) nu consumase alcool”, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj.