Cinci semne că ai avut coronavirus. Vezi dacă ai fost sau nu infectat

Potrivit unui studiu efectuat de mai mulţi cercetători, sunt câteva semne care sugerează că aţi avut deja coronavirus. Printre acestea se numără durerile musculare şi durerile de cap.

18 dec. 2020, 17:23
Cinci semne că ai avut coronavirus. Vezi dacă ai fost sau nu infectat

Cinci semne că ai avut coronavirus. Potrivit cercetătorilor, mulţi dintre cei care au avut covid-19 au fost uşor simptomatici sau chiar asimptomatici. Astfel, aceştia nici nu şi-au dat seama că au fost infectaţi.

Citeşte şi Un demnitar european a dezvăluit accidental preţurile vaccinurilor anti-Covid. Cel de la Moderna e de zece ori mai scump decât cel de la AstraZeneca

Cinci semne că ai avut coronavirus

Potrivit unui studiu, sunt cinci semne care ne arată că am avut coronavirus :

Dureri musculare

Conform studiului, 44,8% din numărul total de participanți au prezentat dureri musculare ca urmare a infecției cu COVID-19.

Dureri de cap

Mulți oameni au raportat dureri de cap ca un simptom comun al COVID-19. Durerea de cap pe care ați crezut că o aveți din cauza problemelor cu vederea ar putea fi cauzată de COVID-19.

Confuzie 

Confuzia a fost raportată ca un simptom comun al COVID-19 și 31,8% dintre participanții la studiu au experimentat-o.

Pierderea gustului și mirosului a fost raportată ca un simptom timpuriu al COVID-19.

Durerile de ochi au fost raportate recent ca un simptom al infecției COVID-19.

Experții au sugerat, de asemenea, că numărul real al infecțiilor cu COVID-19 din întreaga lume ar putea fi mult mai mare decât cel raportat, potrivit timesnownews.com, citat de ştirileprotv.ro.