Cine a fost tatăl fraţilor Tate. A murit cu doar 16 dolari în buzunar

Cine a fost tatăl fraţilor Tate. Andrew şi Tristan au fost extrem de discreţi cu familia lor, cunoscându-se puține informații despre părinții și sora mai mică. Tatăl celor doi milionari este un bărbat de origine afro-americană care nu avea bani.

06 ian. 2023, 10:03
Cine a fost tatăl fraţilor Tate. A murit cu doar 16 dolari în buzunar
Cine a fost tatăl fraţilor Tate

Cine a fost tatăl fraţilor Tate. Bărbatul se numea Emory Andrew Tate Jr. şi era un om foarte inteligent, geniu în arta șahului. S-a născut în Chicago, Illinois, pe 27 decembrie 1958 și a crescut într-o familie de nouă copii.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Fiica lui Cozmin Gușă a fost abordată de frații Tate. Cum își racolau victimele / „Obișnuia să ne strângă și de gât” – STENOGRAME

Cine a fost tatăl fraţilor Tate

Emory a fost de profesie avocat, în timp ce mama, Emma Cox Tate, conducea o afacere de leasing de camioane. A învățat de mic să joace șah și a servit în Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii în calitate de sergent.

A încetat din viață pe 17 octombrie 2015, după ce a suferit un atac de cord în timpul unui turneu din Milpitas, California. Băieții săi, Andrew și Tristan Tate sunt cei care s-au ocupat de cele necesare înmormântării.

N-a avut niciodată bani în toată viaţa lui! Când a murit avea 16 dolari în buzunar, i-am plătit eu înmormântarea. Mama mea, la ultima slujbă, acum 5-6 ani, spăla vase în bucătărie.

Eu şi fratele meu îi plătim salariul ca să nu facă nimic, pentru că a muncit din greu toată viaţa”, a declarat Tristan Tate pentru as.ro.

Emory Tate este descris ca un om foarte inteligent și un geniu al lingvisticii, făcând parte din marii jucători de șah afro-americani de pe Wikipedia. Cunoștea mai multe limbi străine și a câștigat numeroase premii.

S-a căsătorit în anul 1985 cu o englezoaică, însă avea să divorțeze în 1997. Fosta soție s-a întors în Marea Britanie împreună cu fiica sa, Janine, în timp ce frații Tate au rămas cu tatăl lor în America.