Cine e Mărioara – Artemis Gătej, numită în funcţia de şef al Gărzii Naţionale de Mediu

Premierul interimar Florin Cîțu a numit-o miercuri pe Mărioara-Artemis Gătej în funcţia șef al Gărzii Naţionale de Mediu. Ea a mai condus Garda de Mediu anul trecut, înainte de a fi înlocuită cu Octavian Berceanu.

27 oct. 2021, 21:32
Cine e Mărioara – Artemis Gătej, numită în funcţia de şef al Gărzii Naţionale de Mediu

Premierul interimar Florin Cîțu a numit-o miercuri pe Marioara-Artemis Gătej în funcţia șef al Gărzii Naţionale de Mediu. Ea a mai condus Garda de Mediu anul trecut, înainte de a fi înlocuită cu Octavian Berceanu.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Marioara-Artemis Gătej se numește în funcția de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu”, se arată în decizia prim-ministrului, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Marioara-Artemis Gătej a mai fost la șefia Gărzii Naționale de Mediu anul trecut, numită de Ludovic Orban, și a fost înlocuită cu Octavian Berceanu.

„Este un post politic, nominalizarea a fost făcută acum vreo trei săptămâni, probabil că schimbarea în funcție se va face în următoarele zile. Mă voi întoarce în Galați, dar nu voi mai activa în sistem”, declara Mărioara Gătej la vremea respectivă, potrivit site-ului Viața liberă.

Citiţi şi Problema calităţii aerului devine tot mai serioasă. Octavian Berceanu: Plămânii noştri sunt obosiţi de poluare. Nu e vina politicienilor corupţi şi incompetenţi, e a cetăţeanului

Citiţi şi Ministrul Mediului: România ar putea fi sancționată din cauza calității aerului. Cele mai mari probleme sunt în București


loading...