Cine e și cum arată iubita lui Angelo, fiul Mihaelei și al lui Cristi Borcea. Denisa e studentă la Arhitectură și e de o frumusețe răpitoare – FOTO

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, a devăluit că băiatul său se are o relație cu o tânără superbă. Gemenii pe care îi are cu fostul acționar al clubului Dinamo, Melissa și Angelo, împlinesc 20 de ani.

18 iun. 2023, 13:59

Melissa și Angelo Borcea sunt la distanță unul de celălalt. În timp ce Melissa e plecată la studii în SUA, Angelo locuiește în Grecia alături de mama lui. Acesta va avea parte de o petrecere-surpriză din partea mamei, după ce tatăl lui l-a sărbătorit în avans.

„Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Citește și Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia. Suma incredibilă pe care ar trebui să scoată românii din buzunar

Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Cine e iubita lui Angelo Borcea

Mihaela Borcea a mai spus că Angelo a fost cel mai apropiat de ea dintre toți copiii pe care îi are cu Borcea. „Angelo a fost tot timpul apropiat de mine foarte mult, el e cel mai mămos. Ursulețul. Era într-o competiție cu celălalt băiat. Deși sunt cinci ani diferență. Cel mare venea la spital, îmi pupa burtica. Și spunea că abia așteaptă să-și cunoască frații. Dar când a ajuns acasă și a văzut el că s-au schimbat rolurile, nu mai era așa”.

Angelo Borcea e într-o relație cu o tânără de o frumusețe răpitoare din Timișoara. Denisa e foarte activă pe rețelele sociale și postează mereu imagini interesante. Iubita lui Angelo este studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara.

Citește și Cristi Borcea, gest desprins din filmele de acțiune. Ce a făcut cu peste 3 milioane de euro bani gheață: „I-am dus într-o geantă sport cu care mergi la sală”

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.