Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia. Suma incredibilă pe care ar trebui să scoată românii din buzunar

A venit vara, iar românii au început deja să își facă planurile de vacanță. Printre destinațiile turistice de la noi, în această perioadă românii preferă stațiunea Mamaia, celebră pentru prețurile sale piperate și unde omul de afaceri Cristi Borcea are un hotel de patru stele.

06 iun. 2023, 17:36
Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia. Suma incredibilă pe care ar trebui să scoată românii din buzunar
Suma incredibilă pe care trebuie să o plătească românii pentru o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia. Cristi Borcea este cunoscut pentru afacerile sale de la noi, însă foarte  puțini știu că acesta deține printre altele și hotelul Bavaria Blu din stațiunea Mamaia.

Citește și Cristi Borcea a cedat și a anunțat ‘despărțirea’: „Din cauza asta au avut loc divorțurile, dar și operația”

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din Mamaia

Hotelul de patru stele din Mamaia al fostului acționar al clubului Dinamo este foarte bine cotat. Pe paginile de booking acesta are o notă de 9,2 din 10, însă și prețurile sunt pe măsură.

Astfel, cei care doresc să se cazeze la hotelul lui Cristi Borcea trebuie să scoată din buzunar destul de mulți bani. Pentru o singură noapte de cazare turiștii care îi trec pragul hotelului lui Borcea trebuie să scoată din buzunar peste 1.000 de lei.

Cu toate acestea, tarifele variază, în funcție de cameră, dar și de serviciile pe care turiștii le aleg.

De exemplu, pentru o cameră dublă cu balcon și mic-dejun inclus, turiștii trebuie să scoată din buzunar suma de 1.011 de lei. Mai mult, pentru o cameră dublă standard cu mic-dejun, prânz și cină inclus, tariful variază între 1.323 și 1.470 de lei pe noapte. Asta în timp ce pentru o cameră single românii trebuie să plătească suma de 756 de lei pe noapte, iar pentru o cameră single cu vedere la mare 801 lei pe noapte.

Cei care aleg să petreacă o noapte într-un studio trebuie să plătească între 1.458 și 1.990 de lei, în timp ce pentru un apartament aceștia trebuie să scoată din buzunar între 1.782 și 2.100 de lei pe noapte. Și în acest caz, mesele sunt incluse în preț.

Cât costă două nopți de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia

Simona Halep a investit o avere în afacerea ei din domeniul imobiliar și tocmai de aceea și prețurile impuse clienților sunt pe măsură.

Hotelul tenismenei se află în zona Mamaia Nord, Lotus Studios, e la 150 de metri de plaja din Mamaia și are camere tip studio sau apartament, cu podea cu gresie, bucătărie complet utilată, cu frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. Mai mult, are și cuptor plită, fierbător de apă și aparat de cafea.

Hotelul se află la 2,8 kilometru distanță de Lacul Siutghiol, iar tabăra de vacanță Năvodari este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 kilometri.

Un cuplu care se cazează două nopți la Lotus Studio, din Mamaia Nord, ar trebui să plătească 1.476 de lei. Această sumă e doar pentru cazare și e valabilă pentru perioada 9-11 iunie 2023.

Suma plătită diferă în funcție de tipul unității de cazare. Prețul precizat mai sus este pentru un Studio Deluxe, de 32 de metri pătrați, pentru două persoane, un pat dublu mare și bucătărie privată; un apartament cu un dormitor, de 47 de metri pătrați, cu o capacitate de patru persoane sau apartament cu două dormitoare, cu bucătărie privată.

Simona Halep a cheltuit pentru această investiție nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

Citește și Cristi Borcea, gest desprins din filmele de acțiune. Ce a făcut cu peste 3 milioane de euro bani gheață: „I-am dus într-o geantă sport cu care mergi la sală”