Cine e studenta spaniolă de 21 de ani moartă în accidentul tragic din Sibiu. Alicia studia în România ca să devină învățătoare. Familia nu a mai apucat să o vadă cu visul împlinit

Alicia, o studentă din Spania de 21 de ani, și-a pierdut viața într-un accident cumplit în România, alături de părinții și sora ei.

07 dec. 2022, 20:26
Cine e studenta spaniolă de 21 de ani moartă în accidentul tragic din Sibiu. Alicia studia în România ca să devină învățătoare. Familia nu a mai apucat să o vadă cu visul împlinit

Cine e studenta spaniolă de 21 de ani moartă în accidentul tragic din Sibiu. Trei persoane și-au pierdut viața în accidentul de pe DN1, la Hula Bradului, și alte trei sunt rănite.

Cine e studenta spaniolă moartă în accidentul tragic din Sibiu

Alicia del Carmen Rodriguez, tânăra de 21 de ani care a murit în accident, studia la Universitatea din Las Palmas pentru a obține o diplomă în învățământul primar. Iar anul acesta a venit în România, prin Erasmus. Părinții și sora ei de 15 ani au venit să o viziteze și au sfârșit tragic, din cauza unui șofer care le-a provocat moartea.

Părinții Aliciei, José (64 de ani) și María del Carmen (55 de ani), dar și sora ei, Cristina, în vârstă de 15 ani, nu au mai avut nicio șansă la viață.

Citește și Durere mare la Sibiu după carambolul ucigaş cu cele trei maşini. O adolescentă de 15 ani a rămas orfană, familia din Spania a murit între fiare

Alicia a murit la 21 de ani, înainte să devină învățătoare. Familia s-a sfârșit tragic în același accident

„Școala noastră și comunitatea educațională sunt în doliu, însoțim familia Rodríguez Rodríguez în durerea lor. Mereu prezentă”, a fost mesajul instituției de învățământ unde învăța Alicia la vestea tragică. În publicația de pe rețelele de socializare au apărut mesaje sfâșietoare.

Mai mulți internauți care au cunoscut-o pe tânără au lăsat mesaje de condoleanțe după vestea tragică.

„Doamne, ia-i la sânul tău și să le lumineze lumina veșnică”, a scris o internaută. „Ne rugăm pentru ea și, în același timp, ne pare foarte rău pentru părinții și sora ei”, a mai scris un cunoscut al Aliciei.

Presa străină spune că Alicia era o elevă exemplară, se implica în activitățile școlare și mereu dădea o mână de ajutor oricui cerea acest lucru. Dorința ei de a deveni învățătoare a adus-o în România și era foarte entuziasmată că a ajuns aici.

Tânăra a venit la Sibiu împreună cu alți doi studenți, în cadrul unui program de schimb cu Universitatea din Sibiu. Părinții și sora ei au mers să o viziteze în weekendul prelungit din decembrie. Acolo și-au găsit moartea și, din nefericire, n-au mai apucat să o vadă pe Alicia că își împlinește visul.