Cine era Iulia, tânăra de 23 de ani moartă în accidentul cumplit din Ialomița, nepoata unei îndrăgite artiste. Momente grele pentru familie și prieteni! „Spuneai că vrei să faci atât de multe. Nu puteai tu să-ți trăiești tinerețea”

Iulia, o tânără de 23 de ani din Buzău, și-a pierdut viața în mod brutal în urma unui accident care a avut loc la Movila, în județul Ialomița.

26 iul. 2022, 11:48

Iulia este nepoata artistei populare Amelia Papazissu. Tragedia a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 15, pe drumul județean 212, din județul Ialomița.

Iulia se afla într-un BMW pe care îl conducea un tânăr de 26 de ani, tot din Buzău. Din nefericire, autoturismul în care se aflau și care avea viteză foarte mare a intrat într-un Audi. Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini au fost distruse.

„În jurul orei 15:12, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Movila, în care au fost implicate două autoturisme și patru persoane. La locul evenimentului au fost alocate imediat, patru echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița. În urma impactului au rezultat patru victime.Două dintre victime sunt inconștiente și încarcerate, iar celelalte două sunt conștiente, cooperante și neîncarcerate. După extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, una dintre victimele inconștiente a fost declarată decedată, iar ce-a de-a doua a fost găsită în stop cardiorespirator”, au anunţat pompierii ISU Ialomiţa după accidentul produs luni.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei, doar au constatat decesul.

Iulia, plânsă de toți prietenii și cunoscuții

Iulia era cunoscută în Buzău pentru vocea ei și pentru pasiunea pentru manichiură. Înainte de producerea accidentului cumplit, și-a anunțat clientele că pleacă în vacanță.

După ce au aflat anunțul trist, cunoscuții tinerei au lăsat o mulțime de mesaje de condoleanțe.

„Unde au zburat visele tale, înger frumos, când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai buna dintre cele mai bune, care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta, când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici, dar siguri. Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita”, a scris o prietenă de-ale Iuliei.

„De ce ai plecat atât de devreme, suflet frumos? Oare nu puteai tu să îți trăiești tinerețea? Încă nu am cuvinte sa spun cât de rău doare despărțirea asta. Încă nu pot sa cred ca tu nu mai ești și că totul s-a întâmplat brusc…vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna și să nu uiți ca te vom iubi de ori unde vei fi. Îngerii să îți fie alături pe drumul acesta și să nu te lase singură. Condoleanțe și sincere regrete familiei”, a comentat o altă cunoscută.

„Rămâi în sufletele noastre prin cântecul și talentul cu care ne-ai cucerit! Dumnezeu sa aibă grija de tine, Iulia!”, a mai spus o prietenă.

Citește și Noi detalii despre accidentul înfiorător de pe „Drumul Morții”, în care au murit trei copii și părinții loc. „A ieșit mașina din coloană, a fost bruscă manevra”

Citește și Accidente grave cu trei morţi şi mai mulţi răniţi în Ialomiţa. Una dintre victime este nepoata Ameliei Papazissu, Tezaur Viu din 2013