Cine era studenta ucisă pe trecerea de pietoni, în Bucureşti. Prietenii sunt ÎMPIETRIŢI de DURERE VIDEO

Szilvia, o tânără de doar 24 de ani, a plecat în Ceruri mult prea devreme. Aceasta a murit, luni noapte, după ce a fost lovită în plin de o maşină pe bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Prietenii săi sunt şocaţi şi încă nu pot accepta gândul că ea nu mai este. Aceştia au postat numeroase mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a Szilviei.

29 oct. 2013, 12:01

Szilvia a fost ucisă, luni seara, pe trecerea de pietoni de un tânăr de 22 ani. Tânăra era din județul Harghita și venise în București pentru a face masterul la Facultatea de Drept. Aceasta terminase facultatea la Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș și la Universitatea Mediterranea „Jean Monnet” din Italia.

Viaţa ei a fost curmată însă mult prea devreme. Familia, prietenii şi toţi cei apropiaţi tinerei sunt şocaţi şi înmărmuriţi de durere. Aceştia au postat mai multe mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a fetei: „Nu te voi uita niciodată..„, „Nu-mi vine să cred!sunt şocată:(„, „Nu se poate să nu mai fii printre noi!„, „:(( DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ IUBITA NOASTRĂ PRIETENĂ..„, „Să o ierte Dumnezeu pe fosta noastră dragă colegă„, „Ce ambiţioasă era Silvia, luptătoare şi plină de viaţă, era o fată exemplu :(((„, „DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ SUFLET NEVINOVAT….condoleanţe familiei greu încercate. Să vă dea putere cel de SUS să treceţi peste aceste clipe„, „Nu te vom uita……ai fost şi vei fi în inima familiei noastre….condoleanţe„.

Un alt prieten al fetei a făcut şi un filmuleţ emoţionant pe care l-a pus pe Youtube. Clipul a fost intitulat „În amintirea unui înger„.

Fata și-a sărbătorit ziua de naștere pe 23 august, când a postat pe Facebook un mesaj prin care le mulțumea prietenilor pentru urări.

Tragicul accident s-a produs luni, în jurul orei 22.00, pe bulevardul Iuliu Maniu. Tânăra a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa pe la trecerea de pietoni.