Cine este bărbatul care a murit împuşcat de poliţişti în Bucureşti. În 2016 a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Bărbatul care a murit miercuri dimineaţă după ce a fost împuşcat de poliţişti într-un hotel din sectorul 1 din Bucureşti este cel care a intrat cu maşina în gardul Guvernului, în ianuarie 2016. El fusese obligat de instanţă să urmeze tratament medical de specialitate.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 07:11
Cine este bărbatul care a murit împuşcat de poliţişti în Bucureşti. În 2016 a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul care a decedat miercuri dimineaţă în urma incidentului violent este acelaşi care a intrat cu maşina pe spaţiul verde din faţa sediului Guvernului, în ianuarie 2016. 

După ce s-a oprit cu autoturismul în porţi, individul a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România. La acea vreme, s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, conform News.ro.

Judecătoria Sectorului 1 l-a obligat să urmeze tratament psihiatric provizoriu până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Miercuri dimineaţa, bărbatul a murit miercuri dimineaţă, după ce a fost implicat într-un incident violent într-un hotel din cartierul Pajura din sectorul 1 din Bucureşti.

Poliţia a intervenit după ce individul alerga aproape dezbrăcat pe holurile clădirii având în mână o foarfecă. Bărbatul a agresat un poliţist şi a fugit prin clădire, fiind urmărit.

O nouă încercare de agresare a unui membru al forţelor de intervenţie s-a soldat cu împuşcarea sa în zona toracică.

Bărbat ÎMPUŞCAT în Capitală după ce a înjunghiat cu FOARFECA un poliţist. Scandalagiul A MURIT la SPITAL