Cine este Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis într-un conflict între interlopi, în Bucureşti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, pe numele său real Florin Mototolea, a murit marți dimineaţă, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între interlopi, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Emi Pian era considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. 

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 05:36
Cine este Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis într-un conflict între interlopi, în Bucureşti

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6, informează Poliția Capitalei. O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală.

Citeşte şi: Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis într-o răfuiala din Capitală VIDEO

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând. 

Surse apropiate anchetei, citate de România TV afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a transmis Poliția Capitalei.

Cine este Emi Pian, liderul clanului Duduianu?

Clanul Duduianu a revenit in atentia publica dupa ce politia a facut mai multe descinderi la locuintele lor, intr-un dosar de santaj. Mai multi manelisti celebri ar fi fost santajati de membrii gruparii conduse de Pian si obligati sa cante gratis la petreceri.

13 persoane au fost retinute in acet dosar. Printre numele celor santajati de duduieni se afla chiar Florin Salam si Nicolae Guta.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

Emi Pian împrumuta oameni cu bani şi percepea dobanzi între 10% – 35%/zi

Emi Pian a fost arestat in 2007 pentru cateva luni, maximum un an. Potrivit actelor din dosarul de condamnare, totul a inceput in ianuarie 2016, intr-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizata o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, imprumuta persoanele care pierdeau sume de bani si care doreau sa mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest imprumut fiind conditionat de perceperea unei dobanzi cuprinse intre 10% – 35%/zi.

Unul dintre jucatorii de barbut care pierduse toti banii s-a imprumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continua jocul.

Interlopul l-a imprumutat, dar barbatul a pierdut si acesti bani. La sfarsitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.

Emi Pian, reţinut de poliţie pentru tentativă de omor

In urma cu un an, Emi Pian a fost retinut de politie pentru tentativa de omor dupa ce a calcat un om pe trecerea de pietoni.

Tot anul trecut, in luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au facut un scandal urias din cauza unui conflict aparut chiar in interiorul clanului. S-au batut cu furci si topoare chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitala.