Ramona Olaru nu se oprește din săgeți! Atac dur la adresa lui Cătălin Cazacu și a noii iubite

Cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru visa la o relație de lungă durată, considerând că acesta este bărbatul cu care vrea să se căsătorească și să facă un copil. Lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit blondina, iar acum aceasta pare că nu poate să depășească acest episod.

06 apr. 2023, 12:53
Ramona Olaru nu se oprește din săgeți! Atac dur la adresa lui Cătălin Cazacu și a noii iubite

Ramona Olaru a avut parte de o despărțire cu scandal de Cătălin Cazacu, iar vedeta de la Antena 1 pare că nu este dispusă să ierte prea curând. Destul de des aceasta lansează tot felul de săgeți la adresa fostului iubit. De data aceasta, vizată de comentariile răutăcioase ale Ramonei a fost noua iubită a lui Cătălin Cazacu, despre care blondina a glumit chiar în timpul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.

Citește și: Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi au fost prinși „în flagrant”, în club FOTO

Se pare că fostul campion național la motociclism nu suferă prea tare după despărțirea de Ramona Olaru, acesta fiind pus pe „fapte ani”. Acesta a făcut o nouă cucerire, chiar printre colegele Ramonei din trustul de presă. Fiind prezentator al unei emisiuni matinale la postul Antena Stars, Cazacu nu s-a putut abține și a fost cucerit de una dintre fetele din echipa postului. La aflarea veștii, Ramona a „luat foc” și a profitat de ocazie ca să arunce săgeți către fostul iubit. Aceasta a livrat o serie de replici acide, la provocarea colegilor de emisiune.

„Tot ne-am dus pe subiectul ăsta, am zis că nu o să zic, dar o să zic gluma aceasta. Știți care este diferența între mine și actuala? Eu am reușit să scap”, a transmis frumoasa blondină.

Ramona Olaru nu are noroc în dragoste

Cu toate că este văzută drept una dintre una dintre cele mai sexy apariții de pe micile ecrane, Ramona Olaru nu a prea avut succes în ceea ce privește dragostea. Mariajul nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, iar relațiie ulterioare divorțului de Bogdan Olaru nu i-au adus prea multă satisfacție. Înainte de a începe relația cu Cătălin Cazacu, aceasta a încercat să își găsească fericirea în brațele mai multor bărbați.

Cu Cătălin Cazacu aceasta visa la o relație de lungă durată, considerând că acesta este bărbatul cu care vrea să se căsătorească și să facă un copil. Cu toate că visurile și planurile de viitor erau mărețe, se pare că lucrurile între cei a existat o ruptură care nu a putut fi reparată în niciun fel.

Nu a durat foarte mult până când blondina a reușit să găsească un înlocuitor. În viața acesteia a intrat recent la Mircea Babagianu. Acesta este în vârstă de 25 de ani, fiind cu 9 ani mai tânăr de cât asistenta TV. Acesta este fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Tânărul este patronul unui magazin de haine, Killem Clothing Line și trăiește într-un lux absolut. Acesta se plimbă cu un bolid de 100.000 de euro și are o colecție de bijuterii, accesorii și haine care ar putea să fie un motiv de invidie pentru orice milionar.

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este milionarul de 25 de ani care l-a înlocuit pe Cătălin Cazacu