Cine este Ilie, preotul din Argeș, ucis de un tânăr de 18 ani fără permis. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii

Ilie Geangavelea este preotul din județul Argeș care și-a pierdut viața într-un accident cumplit, produs în Costești.

15 mai 2024, 09:22
Cine este Ilie, preotul din Argeș, ucis de un tânăr de 18 ani fără permis. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii

Ilie Geangavelea, în vârstă de 44 de ani, a amurit marți, 14 mai, într-un accident rutier cumplit. Nenorocirea s-a produs pe un drum din Costești, o localitate din județul Argeș, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Un alt preot care se afla în mașină este în stare gravă.

Vinovat pentru producerea accidentului a fost un tânăr în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un tânăr de 18 ani, din Ungheni, care conducea un autoturism, pe DJ 703B, din direcția Costești către Lunca Corbului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat un autoturism cu remorcă, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 46 de ani, din Costești.

În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea a lovit un cap de pod.

Urmare a accidentului, un bărbat de 44 de ani, din Costești, pasager în cel de-al doilea autoturism, a rămas încarcerat, iar după extragerea din vehicul, a fost declarat decedat.
De asemenea, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului de 46 de ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și vătămarea tânărului de 18 ani.

Conducătorul auto de 46 de ani și tânărul de 18 ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
Totodată, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.”, au declarat oficialii.

Citește și: Filmul crimei de lângă Parcul Crângași. Victima și-ar fi găsit sfârșitul de mâna tinerilor violenți încercând să apere o fată

Cine este preotul Ilie, decedat în accidentul din Argeș

Ilie Geangavelea avea 44 de ani și avea o familie fericită și era preot la biserica din cartierul Zorile din orașul Costești. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii, un băiat și o fată. În trecut, acesta a fost și consilier local la municipalitatea din Costești.

Citește și: Profețiile lui Arsenie Boca despre războiul dintre Rusia și Ucraina: „Cei buni şi drepţi vor da jertfă mare de viaţă şi sânge”