Cine este și cu ce se ocupă soțul Monicăi Anghel. Artista și Marian Caraivan sunt căsătoriți de 13 ani

Întreaga țară o cunoaște și o iubește pe Monica Anghel, însă foarte puțini sunt cei care știu cine este bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani și care i-a fost alături în cele mai grele momente.

05 apr. 2023, 14:45
Cine este și cu ce se ocupă soțul Monicăi Anghel. Artista și Marian Caraivan sunt căsătoriți de 13 ani

Cine este și cu ce se ocupă soțul Monicăi Anghel. Monica Anghel este una dintre cele mai iubite și apreciate din România. De-a lungul timpului, artista s-a bucurat de un foarte mare succes atât pe plan profesional, cât și personal.

Citește și Cât costă să petreci de Paște în locațiile deținute de vedete din România. Andreea Esca și Monica Anghel fac bani frumoși din turism în această perioadă

Cine este și cu ce se ocupă soțul Monicăi Anghel

De mai bine de un deceniu, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Caraivan cu care și-a unit destinele în anul 2010.

Recent, artista a dezvăluit că a avut o nuntă atipică, restrânsă, iar rochia de mireasă a fost croită chiar de mama ei. Mai mult, vedeta a mărturisit că după căsătorie a decis să nu ia numele soțului său, pentru că ar fi fost nevoită să își schimbe toate actele, iar programul mult prea încărcat pe care îl avea nu i-ar fi permis să piardă atâta timp făcând acest lucru.

Când vine vorba de soțul său, Monica Anghel este foarte discretă, iar tot ce se știe despre Marian Caraivan este că a lucrat o perioadă destul de lungă ca inspector de securitate pe aeroport.

Marian Caraivan este al doilea soț al Monicăi Anghel. Artista a mai fost căsătorită, timp de 11 ani, cu medicul estetician Andrei Carantino, însă în anul 2005, cei doi au decis să își spună adio.

Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar în 2021 atunci când bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani din cauza unor probleme cardio-vasculare, artista a mers la înmormântarea acestuia și s-a declarat șocata de faptul că fostul său soț numai este.

Monica Anghel a reușit să slăbească 43 de kilograme!

Monica Anghel are acum o siluetă de invidiat. Celebra artistă spune că de șase ani are un alt stil de viață, cu ajutorul căruia a reușit să slăbească 43 de kilograme.

În urmă cu șase ani, Monica Anghel și-a schimbat modul de viață și de atunci spune că se simte extrem de bine. În 2017, artista a suferit o operaţie la coloană. Pentru a nu pune presiune pe coloană, medicii i-au recomandat să slăbească.

Cântăreața de muzică s-a transformat radical, iar acum cântărește 58 de kilograme.

Într-un interviu pentru viva.ro, îndrăgita interpretă a vorbit despre noul ei mod de viață și a dezvăluit ce mănâncă.

Pentru a-și menține silueta, artista de 51 de ani spune că renunțat la trei alimente: zahăr, pâine și la alimentele procesate.

„De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le elimin?”, a spus Monica Anghel.

Citește și Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit peste 40 kg! Artista va începe să lucreze cu oameni care îşi doresc să slăbească şi să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă