Cine este şi cum arată fiica lui Oreste Teodorescu. Sabina se ocupă de afacerea familiei

Oreste Teodorescu şi Mircea Badea au făcut echipă la matinalul "Teo şi Mircea", începând din anul 1996. A urmat apoi "Mircea vs. Oreste Show". Îi lega o prietenie de aproape două decenii, care părea indistructibilă. Şi totuşi, în 2013, cei doi s-au despărţit pentru totdeauna. Oreste a mai cochetat o vreme cu televiziunea, apoi s-a retras să se ocupe de propriul business.

07 ian. 2023, 14:14

Cine este şi cum arată fiica lui Oreste Teodorescu. Sabina este cea care, astăzi, a preluat afacerea familiei. Este vorba despre terasa Molotov din Vama Veche.

Cine este şi cum arată fiica lui Oreste Teodorescu

Fiind vorba despre o afacere în domeniul HORECA, pandemia şi-a lăsat amprenta asupra ei.

Cele două veri cu restricții au fost dificile. Se schimbau foarte des orele de restricție și trebuia să ne adaptăm mereu. Închideam la 2.00 și deschideam la 5.00, a fost destul de obositor. În prezent, vara sunt 100%  la mare cu echipa Molotov, iar în timpul anului colaborez per eveniment sau în diferite contracte în social media„, a declarat Sabina pentru cancan.ro

Tânăra are 27 de ani, iar în anul 2017 s-a căsătorit cu Adi Cornei. În 2018, a venit pe lume şi micuţul Igor.

Igor și Adi sunt prietenii mei cei mai buni. Și, sincer, mult mai simplă decât mă așteptam. Igor e un copil foarte blând și cuminte, foarte iubitor și foarte amuzant. Eu și soțul meu încercăm foarte mult să balansăm viața în trei, viața în doi și libertatea individuală„, a completat Sabina.

Citeste si Monica Tatoiu a recunoscut: a colaborat cu Securitatea comunistă. Afacerista nu are nici măcar o remușcare

În prezent, Oreste îşi creşte nepotul şi lucrează la un manuscris

Oreste se implică foarte mult în creșterea nepotului său și are grijă să-i facă toate poftele. Pe lângă asta, fostul realizator TV lucrează la un manuscris.

Tata e foarte implicat în creșterea lui Igor. Atât el, cât și mama mea ne ajută foarte mult. Din punct de vedere profesional, lucrează la un manuscris„, a mai spus tânăra pentru sursa citată.

Citeste si Simona Gherghe, primele declaraţii după ce şi-a rupt o coastă la schi: „Doare foarte, foarte rău. E ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit”