Femeie ucisă chiar de ziua de naștere de un șofer beat și drogat. Nicoleta nu a mai avut nicio șansă. Cum și-a presimțit moartea

O femeie din Popești-Leordeni a murit în cel mai tragic mod, chiar de ziua ei de naștere. Nicoleta a fost ucisă în fața casei sale de un șofer beat și drogat, în vârstă de 59 de ani, aflat la volanul mașinii sale cu mulți cai putere. Victima a fost prinsă între două mașini și târâtă zeci de metri. Aceasta și-a dat ultima suflare la spital, în ciuda eforturilor medicilor.

04 sept. 2023, 10:08
Femeie ucisă chiar de ziua de naștere de un șofer beat și drogat. Nicoleta nu a mai avut nicio șansă. Cum și-a presimțit moartea
Femeie ucisă chiar de ziua de naștere de un șofer beat și drogat. Nicoleta nu a mai avut nicio șansă. Cum și-a presimțit moartea

Accident tragic în Popești-Leordeni! Nicoleta s-a stins din viață chiar de ziua ei de naștere, când ar fi trebuit să împlinească 56 de ani. Un șofer beat și drogat, în vârstă de 59 de ani, i-a provocat moartea într-un mod cumplit. În timp ce Nicoleta primea un tort cu ocazia zilei de naștere, individul, aflat la volanul unei mașini cu mulți cai putere, a intrat în plin în cele două mașini. Femeia a rămas prinsă între ele și târâtă mai mulți metri, fiind singura din grupul de trei persoane lovite care nu a mai avut nicio șansă. Și o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, a fost rănită ușor, însă nu i-a fost viața pusă în pericol.

Citește și: Imagini şocante cu accidentul din Sibiu. BMW-ul se izbeşte violent de două autobuze VIDEO

Șoferul drogat abia se mai ținea pe picioare

Martorii au declarat în fața oamenilor legii că șoferul nu era deloc coerent atunci când s-a dat jos de la volan, iar în urma testărilor s-a descoperit că era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani. Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat”, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Și mai șocant este că Nicoleta parcă și-ar fi presimit sfârșitul. Cunoscuții acesteia au declarat că femeia și-a tărit ultimul an ca și cum fiecare zi era ultima. Era mamă a trei băieți care acum au rămas orfani din cauza unui inconștient. Familia, apropiații și vecinii sunt șocați de cele întâmplate și nu își pot reveni după incidentul tragic.

„Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat”, a spus un vecin.

Șoferul inconștient a fost reținut de oamenii legii pentru 30 de zile. Mai mult decât atât, chiar bărbatul de 59 de ani a depus o plângere, fiind deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, după ce, spune el, în urma accidentului, a fost bătut de oamenii din zonă.

Citește și: A bătut recordul la capitolul infracțiuni! Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină, a făcut accident și a fugit de la fața locului