Cine îi va lua locul lui Răzvan Simion de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Știe cu ce se mănâncă”

Răzvan Simion a obosit după atâția ani în care s-a trezit zilnic la cinci dimineața, pentru a ajunge la emisiunea pe care o prezintă.

26 dec. 2022, 21:03
Cine îi va lua locul lui Răzvan Simion de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Știe cu ce se mănâncă”
Cine îi va lua locul lui Răzvan Simion

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” apare pe micile ecrane de aproape 20 de ani. Totuși, mai multe zvonuri cum că emisiunea ar dispărea au apărut în presă. Primul care ar urma să părăsească matinalul ar fi chiar Răzvan Simion.

Răzvan Simion a mărturisit că s-a gândit de multe ori să se retragă din televiziune, pentru că efortul depus a devenit foarte greu de suportat pentru el. Totuși, acesta e de părere că TV-ul rămâne o parte importantă a viitorului.

Într-un interviu acordat alături de fiica sa, Ianca, Răzvan a dezvăluit că nu i-ar părea rău dacă fiica lui i-ar lua locul.

„Nu știu cât de mult și-a dorit, a crescut cu echipa de la Neatza, echipa de la X Factor, pozele ei de avatar de pe social media sunt de la pupitrul X Factor, știe cu ce se mănâncă, nu e întotdeauna o lume nemaipomenită, iar sclipiciul ăsta nu se păstrează și de îndată ce luminile se sting, dar dacă ea preferă zona asta și o mulțumește, eu nu pot decât să o încurajez.

Citește și: Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl are Dani Oțil! Nu oricine își permite

Este o chestie care te toacă, macină. Clovnul care termină reprezentația este trist, până la ultima reprezentație, doar cine nu e în domeniul ăsta poate crede asta, dar ea o face auziliar. Nu e, bănuiesc, țelul eu în viață”, a declarat Răzvan Simion, pentru Click.

Prezentatorul a mai spus și că nu se va opune în cazul în care copiii lui ar decide să îi calce pe urme. Chiar dacă își iubește meseria, este conștient că va veni un moment în care va trebui să renunțe, dându-l drept exemplu pe Cristiano Ronaldo care „nu mai aleargă ca la 30 de ani”.

Citește și: Schimbare radicală la Antene. Ce se întâmplă cu emisiunile „Xtra Night Show” şi „Neatza cu Răzvan şi Dani”

„Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămână, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată vârsta ei, de când fac doar TV.

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. Să nu poți să ai intimitatea pe care o au majoritatea oamenilor este un pic apăsător, dar nu mă plâng, asta vine cu o satisfacție. Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia, l-ai văzut și pe Cristiano Ronaldo, nu mai aleargă ca la 30 de ani”, a adăugat Răzvan Simion.