Schimbare radicală la Antene. Ce se întâmplă cu emisiunile „Xtra Night Show” şi „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Studiourile de televiziune și toate redacțiile care aparțin de Antena Stars și Antena 1, aflate acum la Romexpo şi Excelsior, ar urma să fie mutate în Pipera, acolo unde trustul Intact deține anumite spații de birouri, mai exact niște hale.

29 nov. 2022, 08:32
Schimbare radicală la Antene. Ce se întâmplă cu emisiunile „Xtra Night Show” şi „Neatza cu Răzvan şi Dani”
Schimbare radicală la Antene. Ce se întâmplă cu emisiunile "Xtra Night Show" şi "Neatza cu Răzvan şi Dani"

Schimbare radicală la Antene. Astfel, emisiunile „Xtra Night Show”, „Neatza cu Răzvan și Dani”, precum şi  cele de știri și divertisment de la Antena Stars s-ar putea filma într-un singur loc, în halele de lângă Iride Business Park, scrie Cancan.

Citeşte şi: Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. „Era ilegal în România” VIDEO

Mutarea vine după ce toate posturile Trustului Intact, mai puțin Antena 3, au apărut cu ștampila „Antena” lângă siglă. Au fost schimbate şi cuburile microfoanelor, iar emisiunile de la Antena Stars și Antena 1 se vor filma, în curând, în același loc. Astfel, după mulți ani în care Răzvan Simion și Dani Oţil au filmat matinalul în studioul de la Excelsior, acum s-ar pregăti să-și facă bagajul și să plece către alt sediu. Același lucru s-ar întâmpla și cu Dan Capatos şi colegii lui, Paula Chirilă și Andreas Petrescu, dar şi cu Mirela Vaida.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Unul dintre prezentatori a făcut anunțul: „De la anu’ nu se mai ține”

Noile spațiile sunt pregătite pentru toată lumea, aici urmând sp se mute Mădălina Bălan și Ramona Ilie, cele care prezintă știrile la Antena Stars, Cătălin Cazacu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț, prezentatorii emisiunii Showbiz Report, dar și protagoniștii celorlalte show-uri.